Eladó lakás Tatabánya, Dózsakert 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tatabánya, Dózsakert 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8285642
Referenciaszám: 51290-4767280
Feltöltve: ma

Tatabánya eladó téglalakás 3 szobás: 41,5 millió Ft

41,5 millió Ft
669 355 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 131 313 Ft
Második évtől
172 175 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag a Komplex ingatlannál elérhető! Tatabánya központjában, Dózsakertben kétszintes társasház földszintjén található 62m2nagyságú, kertkapcsolatos lakás eladó! Igazi kuriózum! Ritka lehetőség! A karbantartott és külső szigeteléssel ellátott társasház 640m2 nagyságú parkosított telken helyezkedik el. Az épületben 8 lakás került kialakításra. 62m2 nagyságú lakás elrendezése közlekedő 3 szoba konyha fürdőszoba mellékhelyiség 11,4m2 fedett terasz (62m2-en felül) Az ingatlant 2023-ban teljes körűen felújították, minden burkolat és vezeték cserére került. Szobák parkettával, a vizes helyiségek járólappal burkoltak. Minden burkolat minőségi anyagokból készült. Műanyag nyílászárók szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak. A lakás fűtése igényes cserépkályhával megoldott, ami az ingatlan középső részén helyezkedik el így azt teljesen átfűti. Kiegészítő fűtésként minden helyiségben mennyezeti fűtőpanel található. A nappaliban hűtő-fűtő, inverteres klíma került elhelyezésre, amely biztosítja a jó komfortérzetet. Melegvízellátásról villanybojler gondoskodik. A beépített bútorok jó minőségű gépekkel felszerelve a vételár részét képezik Az ingatlanokhoz tartozik két saját tároló. A 7m2 nagyságú az udvarról közelíthető meg, a 4m2 nagyságú pedig a lépcsőházból nyílik. A lakóközösség csendes, a lépcsőház tiszta rendezett zárt kapucsengős. A remek infrastruktúrának köszönhetően a közelben minden megtalálható, gyógyszertár, óvoda, iskola, bevásárlóközpontok. Ha egy igazán különleges lakást keres, jöjjön el és nézze meg! Vételár 41.500.000.-Ft Tehermentes, azonnal költözhető! Hívjon, tekintse meg, tegyen ajánlatot! Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdése van? Szeretné megtekinteni az ingatlant? Keressen elérhetőségeim bármelyikén, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűbútorozottalacsony közös költségvízóráshőszigeteltklímaparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Gabriella KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 394 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY