Eladó lakás Tata 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tata 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8249128
Referenciaszám: 8662
Feltöltve: 1 napja

Tata eladó téglalakás 2 szobás: 32,99 millió Ft

32,99 millió Ft
634 423 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 386 Ft
Második évtől
136 869 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IDE CSAK KÖLTÖZNIE KELL! HA NEM SZERETNE FELÚJÍTÁSSAL BAJLÓDNI, EZT A LAKÁST SZÍVBŐL AJÁNLOM ÖNNEK! A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínálja Tata Bacsó Béla utcában található, 52 m2-es, 2 szobás, 4. emeleti, TÉGLA építésű, erkélyes, felújított állapotú lakását. Ezen a csendes, parkos, zöldövezeti részen, kellemes környezetben, távolabb a város zajától, remek lehetőséget kínál meghirdetett ingatlanunk akár saját célra, akár befektetésnek. Igazán remek választás lehet, ha nem szeretne nagyobb felújítással bajlódni, ugyanis az alábbi felújításokat már Ön helyett elvégezték: - teljes víz és villanyvezeték cseréje - műanyag nyílászárók cseréje (redőnnyel és szúnyoghálóval) - hideg és melegburkolatok cseréje - új szaniterek - új konyhabútor, sütő, tűzhely, szagelszívó - új fűtésrendszer és gázkazán A tető 2 éve lett felújítva, valamint a teljes lépcsőházban kicserélték a nyílászárókat és minden lakásban a közös víz és lefolyórendszert. A lépcsőház tiszta, rendezett, a lakóközösség jó. A lakáshoz saját tároló tartozik Közös költség: 12.500.- Ft. A Dot-Ing Ingatlaniroda által meghirdetett LAKÁS tehermentes, jogilag rendezett. A fürdőszoba és konyhabútor a vételár részét képezi. Tatán, valamint Tatabányán vasútállomás környékén, 2 szobás lakást beszámítunk 2. emeltig értékegyeztetéssel. Megköszönve megtisztelő figyelmét, további információért várom jelentkezését! Érdeklődni: Rácz Gyula 70/367-7577 Ha nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, irodánk INGYENES és teljes körű hitel és állami támogatások ügyintézését vállalja, bankfüggetlen, nagy tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakembereink segítségével.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Gyula Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Gyula Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 367 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY