Eladó lakás Tata 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tata 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8215641
Referenciaszám: 49783-4720490
Frissítve: 3 napja

Tata eladó téglalakás 4 szobás: 85,9 millió Ft

85,9 millió Ft
746 957 Ft/m²
115 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 271 803 Ft
Második évtől
356 381 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag a Komplex ingatlannál elérhető! Tata központjában a Harangláb közvetlen közelében! Kétszintes, 12 lakásos társasház első emeletén található 2 lakás 85m2 + 30m2 eladó! Fényűző minőség, modern építészeti megoldások. Ide csak költözni kell! 85m2 nagyságú lakás elrendezése közlekedő 3 szoba amerikai konyha + nappali 2 fürdőszoba mellékhelyiséggel 6m2 erkély A lakás tervezésénél elsődleges szempont volt a családias és modern jegyek ötvözése. Ahogyan a képeken is látszik, a konyha stílusosan idomul a nappali finom eleganciájához. Az ingatlant 2023-ban teljes körűen felújították, minden burkolat és vezeték cserére került. Szobák részben padlószőnyeggel, a vizes helyiségek járólappal, a többi helyiség padlóval burkoltak. Minden burkolat kimagaslóan minőségi anyagokból készült. Műanyag nyílászárók szúnyoghálóval ellátottak. A lakás fűtése, Duval kondenzációs gázkazánnal megoldott, hőleadás radiátorokkal történik. A beépített bútorok mindent kielégítő minőségű gépekkel felszerelve a vételár részét képezik. A többi bútor megegyezés kérdése. 30m2 nagyságú lakás elrendezése amerikai konyha + nappali 1 fürdőszoba mellékhelyiséggel 1szoba A lakás 70%-os készültségi fokban van a felújítást tekintve, mindenki a saját igénye szerint tudja befejezni. A belső burkolatok anyagai a vételár részét képezik. A lakásban villanyfűtés kialakítására van lehetőség. Az ingatlanokhoz tartozik két saját tároló és kocsibeálló. Zárt lépcsőház, márvány lépcsők, ledes megvilágítással. Ebben a lépcsőházban az első szinten ez a két lakás található, akár egybenyitási lehetőséggel. Az épület műemlék védelem alatt áll. A két lakás vételára együtt: 93.500.000.-Ft Külön kizárólag csak a nagyobb lakás eladó:77.900.000.-Ft Ha egy igazán különleges ingatlant, lakást keres, jöjjön el és nézze meg! Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Keressen bátran megadott elérhetőségem bármelyikén.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
alacsony közös költségredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY