Eladó lakás Tata 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tata 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170539
Referenciaszám: 49215-4686992
Frissítve: 3 napja

Tata eladó téglalakás 3 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
1 182 432 Ft/m²
148 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 553 731 Ft
Második évtől
726 039 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Komplex Ingatlan kínálja megvételre - Komárom-Esztergom Vármegyében, Tatán - ezt a minden ízében luxus kategóriát képező penthouse lakást! Az ingatlan egy 2021-ben épült, lakókerti penthouse lakás, ami a forgalom elől elzárt, magánúton közelíthető meg. Csendes, nyugodt környezetben 2 hatalmas teraszon 75 illetve 59m2 ( jacuzzi, szauna előkészítés, villany, okos telefonról vezérelhető alu antracit redőnyök, 120X120-as Atlas Concorde kőporcelán+műfű borítással ) élvezheti jó levegőt és a Gerecsére néző panorámát. A 148m2-es lakás számos pompafaktorral ellátott, azt hiszem a fotók ebben az esetben többet szemléltetnek a valóságból, mintsem litániát írjak róla! Eligazodásképp próbálom azért címszavakban szemléltetni, mivel is találkozhat az érdeklődő... Rendkívül jó elosztású, terek a közösségi,- kisebb helyiségek a magánélethez. Belmagasság: 310cm Panasonic hőszivattyú padlófűtés, mennyezethűtés-fűtés, AA+-os energetikai érték! ( ezáltal 8000.-Ft. a havi meleg víz és fűtés-hűtés ) Lépcsőház: Fiandre kőporcelán ledes megvilágítással Konyha+ étkező + nappali egy légtérben ( prémium Elektrolux háztartási gépek ) Nappali: Sicis hátulról megvilágított TV-fal Hálószoba luxus kategóriás fürdőkáddal Az ingatlanhoz 10(!) parkolóhely tartozik Burkolatok: Laminam, Fiandre, Concorde, Sicis. Csaptelepek: Gessi, fürdőkád+ mosdókagylók Villeroy&Boch A fotókat igyekeztem érkezési sorrendben szemléltetni, amelyekből kitűnik a tervező igényessége, a szín,-és formavilág harmóniája, de nyilván ezt az ingatlant személyesen látni kell! Hívhat hétvégén is, amennyiben az itt feltártak megmozgatták a fantáziáját és el tudná képzelni az életét ebben a luxus lakásban... Az ár minimálisan alkuképes! Köszönöm, hogy elolvasta! S.L.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
A++
luxuscsendesalacsony közös költséghőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY