Eladó lakás Tárnok 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tárnok 90 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8253471
Referenciaszám: U0047033
Feltöltve: 1 napja

Tárnok eladó téglalakás 5 szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
911 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 462 Ft
Második évtől
340 201 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tárnok legszebb utcájában most leköthető, 3 lakásból álló társasházban, 90 M2 társasházi ingatlan! AZ ÉPÍTKEZÉS 50%-KÉSZÜLTSÉGŰ. HATÁRIDŐS ÉPÍTÉSI ÜTEM-TERVET, A BERUHÁZÓ-KIVITELEZŐ, DÁTUMOKHOZ KÖTVE TARTJA. KULCSRA-KÉSZ ÁTADÁS 2025 FEBRUÁR. MÉG MINDEN LEHETŐSÉG OPCIONÁLISAN VÁLASZTHATÓ AZ ÖNÖK IGÉNYEIRE SZABVA! Az ingatlan belső burkolatait, beltéri ajtóit és szanitereit egyedi ízlésének megfelelően választhatja ki az ingatlan elő-szerzödéskötése után!! A hideg-, illetve a meleg burkolatok, szaniterek, csapok, valamint a beltéri ajtók a műszaki leírásban meghatározott összegig szabadon választhatóak. Műszaki tartalom, építési tervek rendelkezésre állnak! A TÁRSASHÁZI LAKÁSRÓL: - Középen elhelyezkedő 90,45 M2, két szinten megosztva belső lépcsővel ellátott otthon - Praktikus elosztás - Alacsony rezsivel fenntartható, tágas, napfényes 3 hálószoba +dolgozószoba,konyha, nappali élhető tágas terekkel - Kocsibeálló - Modern, minőségi kivitelezés - Kertvárosi hangulat ELHELYEZKEDÉS TÁRNOKON BELÜL: Infrastrukturális szempontból tökéletes az ingatlan fekvése. Séta távolságra található buszmegálló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek. A környék szép, rendezett, rengeteg új-építésű ház és kisebb társasház épült itt a közelmúltban. Amennyiben az agglomerációba költözne, ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANBA , de a jelenlegi árak mellett nem talál máshol ilyen méretű, 5 szobás otthont, Tárnokliget lehet a megfelelő megoldás! Elővárosi vonattal, illetve személyautóval 20 perc alatt érhető el Budapest! BERUHÁZÓ-KIVITELEZŐ: A beruházó számos kiemelkedő projekttel a háta mögött, megbízható, jövőbe mutató, fenntartható technológiai megoldásokkal épít, ez pedig az értékálló ingatlan kulcsa. Helyi ingatlanok kivitelezésében ismert vállalkozó. Személyes tapasztalataim alapján biztonsággal ajánlom! Céges kivitelezés, ezért az összes aktuálisan elérhető kedvezmény felvehető az ingatlanra. A kivitelezés ütemesen halad, kulcsrakész átadás várható időpontja 2025 februárban megvalósítható! További kérdés esetén állok szíves rendelkezésére a hét minden napján! Kérdéseivel, helyszíni bejárással kapcsolatban, telefonon keressen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székely Gyöngyike Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Székely Gyöngyike Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY