Eladó lakás Szombathely, Kámon 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szombathely, Kámon 70 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8214495
Referenciaszám: 113406
Frissítve: 9 napja

Szombathely eladó téglalakás 3 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
957 143 Ft/m²
70 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 000 Ft
Második évtől
277 969 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely kedvelt Kámoni lakónegyedében az Irottkő utcában, kínálok eladásra egy második emeleti 70 m2 lakást, magas műszaki tartalommal, erkéllyel parkolóval. A lakás fekvése dél –délnyugati, ezért a természetes fény és a napsütés reggeltől estig élvezhető. A 14 lakásos társasház 2019-ben épült, az épület falazata Porotherm tégla, a tető kéthéjú szigetelt lapostető . A lépcsőház széles, tiszta és rendezett. A lakás ideális helyiségelosztással rendelkezik: előszoba + étkező /nappali + konyha + 2 szoba+ fürdőszoba /wc + erkély. A fűtésesről /hűtésről, melegvízről házközponti geotermikus hőszivattyús gépészet gondoskodik egyedi merőórákkal. A havi rezsi mindennel együtt (közös költség + víz+ fűtés / hűtés + melegvíz) kb. 27.000 Ft csupán, máshol csak a közös költség több ennél, egy ekkora lakásnál! Az ablakok alumínium hőszigeteltek, távirányítós redőnnyel valamint szúnyoghálóval felszereltek. A társasház udvara gyönyörűen parkosított, és itt található a lakáshoz tartozó parkolórész is. Az udvar teljesen zárt és a távirányítóval nyitható kapunál, csak a lakók járhatnak be autóval. A lakáshoz tartozik egy zárható tárolóhelyiség is, ahol hobbifelszereléseit, biciklijét, babakocsiját stb.. elhelyezheti. A lakás ára tartalmazza a berendezéseket és a bútorzatot, ha igényelné! A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárló központok, sportpályák, iskolák, óvoda éttermek stb… megtalálhatóak. A belváros is gyorsan elérhető, de a Szombathelyt elkerülő gyorsforgalmi útja is a közelben található, ahonnét bármerre indulhat a célja felé. .A tulajdonos az értékesítéssel kizárólag irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez a modern stílusos, szép otthon és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Zsolt VECTO KFT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 993 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őri Zsolt VECTO KFT. Az iroda összes hirdetése
+36 30 993 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY