Eladó lakás Szolnok 35 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szolnok 35 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8233314
Referenciaszám: M286765
Feltöltve: 9 napja

Szolnok eladó téglalakás 1 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
514 286 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 56 955 Ft
Második évtől
74 678 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnok Tallinn városrészen 35 m2 hasznos alapterületű tégla lakás eladó. Az 1980-ban épült társasház a város egyik kedvelt részén helyezkedik el. A 3. emeleti otthon egy szobával, egy konyhával, egy fürdőszoba-WC helyiséggel és egy előszobával rendelkezik. A lakáshoz tartozik még egy kizárólagos használatú 4 m2 nagyságú zárt tároló. A lakás korábban felújításon esett át, a szoba új laminált padló-, a többi helyiség új járólap borítást kapott. A lakás felújított állapotú, homlokzata eredeti, a tető beázástól mentes. Külső nyílászárói hőszigetelt műanyagra cseréltek, redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátottak. A bejárati ajtó biztonsági ajtóra cserélt, a belső ajtók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban vannak. A lakás összközműves, melyben az egyfázisú villany (25 Amper) Fi-relé és kismegszakítóval szerelt körökre bontása megtörtént. A vezetékes víz, a csatorna és a gáz szintén rendelkezésre állnak. A közművek egyedi mérésére a víz-, a gáz- és a villany óra kialakítása megtörtént. Az otthon melegéről gázkonvektor, a melegvíz ellátásáról FÉG vízátfolyós rendszerű gáz üzemű vízmelegítő gondoskodik, alternatív megoldásként hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A konyha az előszoba és a fürdőszoba újra lett burkolva. A konyhaszekrény, a gáztűzhely és a fürdőszoba bútor a vételár részét képezi. Az ingatlan jelenleg üres, a kiköltözés után a falak alapozó tisztasági festése megtörtént. A lakás jelenlegi állapotában azonnal költözhető. A lépcsőház eredeti állapotú, tiszta, a külső bejárat nyílászárójának cseréje befejeződött. A lépcsőház zárt, kaputelefonos rendszerrel nyitható. A lakás fekvése kiváló, keresztben átszellőztethető, ablakai mindkét oldalon zöldövezetre néznek. A parkolás az épület melletti parkolóban megoldott. Az otthon rezsi- és közös költsége alacsony. A lakás mérete, elhelyezkedése és állapota miatt kiválóan alkalmas befektetésre vagy diákok, fiatal családok vagy egyedülállók lakhatására. A közelben minden elérhető: kórház, szabadidőközpont, buszmegálló, gyógyszertár, bölcsőde, általános iskola, óvoda, posta, több bevásárlóközpont, a tömegközlekedés megoldott, városközpont pár perc séta. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, birtokba adása azonnal lehetséges. A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival, támogatott hitel lehetőségével tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázcsatornakomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltai Levente Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY