Eladó lakás Szolnok 27 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szolnok 27 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8232250
Referenciaszám: M287283
Feltöltve: 11 napja

Szolnok eladó téglalakás 1 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
723 637 Ft/m²
27 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnokon, 1 szobás, kertkapcsolatos, garzon lakás a Repülőmúzeum közelében eladó! A nettó 27,5 nm hasznos alapterületű tetőtéri lakás egy 2001-ben, téglából épült társasház harmadik emeletén helyezkedik el. Az ingatlanban 1 szobát konyhával, előszobát és fürdőszobát WC-vel találunk. Az otthon melegét gázcirkós radiátoros fűtés biztosítja, ezen kívül az optimális hőmérséklet kialakítását egy hűtő-fűtő légkondicionáló (Samsung) is segíti. A melegvizet gáz kombikazán szolgáltatja. Az előszobában beépített szekrényt találunk; a fürdőszobában törölközőszárítót szereltek fel. A lakásban lévő konyhabútor a vételár részét képezi. Az ablakokra reluxát raktak fel. Az ingatlanhoz tartozik még egy közös használatú tároló és a közös használatú udvar, ahol egy játszótér és egy kerti sütögető is rendelkezésre áll. A zárt udvarba egy távirányítós kapun keresztül juthatunk be; itt egy autó részére kialakított saját parkoló található, amit a vételár szintén tartalmaz. A lakás alacsony rezsiköltséggel rendelkezik, a közös költség csupán 3000,- Ft havonta. Az ingatlan fiatalos lakóközösséggel körbevett, elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas például diákoknak albérlet kiadására. A közelben bevásárlási lehetőség, cukrászda, étterem, buszmegálló, iskola, sportközpont és a Repülőmúzeum is megtalálható. Az ingatlan per- és tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető. Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
B
összkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsár István Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsár István Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 830 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY