Eladó lakás Szolnok 74 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szolnok 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8229954
Referenciaszám: LK063375
Feltöltve: 14 napja

Szolnok eladó téglalakás 2 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
648 649 Ft/m²
74 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 880 Ft
Második évtől
199 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben szeretne egy igazán különleges, magas minőségben felújított lakásban élni Szolnok belvárosában, ne habozzon, hívjon bizalommal! A hét minden napján, akár a késő esti órákban is állunk rendelkezésére az Ön kényelme érdekében.Ez az ingatlan nem csak tökéletes otthonként szolgálhat egy család számára, hanem azok számára is kiváló befektetési lehetőséget jelenthet, akik a szolnoki ingatlanpiacban gondolkodnak. Az ingatlan közvetlenül a belvárosban helyezkedik el, így a kulturális események, éttermek és kávézók mind egy sétányira vannak.Elhelyezkedése miatt az ingatlan kiváló lehetőséget biztosít mindazoknak, akik szeretik a városi élet pezsgését, ugyanakkor fontos számukra a gyors elérhetőség a bevásárlóközpontokhoz, tömegközlekedési eszközökhöz vagy akár az orvosi rendelőkhöz is. Szolnok a Tisza-parton fekszik, így a városban élők nem csak a gazdag kulturális életet és a széleskörű szabadidős tevékenységeket élvezhetik, de a természet közelségét is.A lakás valódi ékkővé vált a minőségi és stílusos felújításnak köszönhetően. A modern kor kihívásainak megfelelően újították fel, ugyanakkor megőrizve azt az 1940-es évekből származó építészeti eleganciát és hangulatot, ami igazán különlegessé teszi ezt az otthont. A tágas, világos terek és az optimális elrendezés biztosítja, hogy bárki megtalálja a számára ideális helyet, legyen szó pihenésről vagy munkáról. A lakásban a kényelmet a nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma, a műanyag nyílászárók redőnyökkel és szúnyoghálóval, valamint a biztonsági bejárati ajtó növeli. A burkolatok, az elektromos hálózat és az alapvezetékeket is kiújították, emellett a lakás födémje 30 cm-es szigetelést kapott, így energetikailag is korszerűsítették.Szolnok szívében, a Tisza egyik legfestőibb városában kínáljuk eladásra ezt a két szobás, teljes körűen felújított lakást. Az ingatlan a belvárosban található, 74 nm-es alapterülettel és egy további 9 nm-es udvari tárolóval büszkélkedhet. A 48.000.000 HUF-os vételár mellett az ingatlan ára négyzetméterenként 648.648 HUF. A lakás egy téglaépítésű társasházi ingatlan 2. emeletén helyezkedik el, mely 1940-ben épült és napjainkig nagyon jó állapotban őrizte meg báját és eleganciáját.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Tibor Géza Duna House - Szinyei Merse utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 287 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukács Tibor Géza Duna House - Szinyei Merse utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 287 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY