Eladó lakás Szigetszentmiklós 43 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szigetszentmiklós 43 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8279910
Referenciaszám: 107003878
Frissítve: 7 napja

Szigetszentmiklós eladó téglalakás 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
813 930 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 743 Ft
Második évtől
145 204 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZIGETSZENTMIKLÓSON, a József Attila lakótelepen, SZIGETELT, 4 emeletes társasház MAGAS FÖLDSZINTI, 43 m2-es, 2 szobás TÉGLA lakás eladó! A parkra néző lakás felújítását már részlegesen elkezdték. 2018-ban 2 rétegű, redőnyös-rovarhálós műanyag nyílászárókat szereltek be, az épület 10cm-es homlokzati szigetelése is ekkor készült el. 2022-ben vízórákat, 2023-ban elektromos biztosíték dobozt cseréltek. Főbb jellemzők: - a fűtés gázkonvektorral megoldott, saját gázórával + a fürdőben és a konyhában gáz fali melegítő - a melegvízről egy gázüzemű, BOSCH átfolyós vízmelegítő gondoskodik - 4 m2-es zárható, saját pincerész - előszobában beépített praktikus tárolók és egy hasznos méretű kamra is megtalálható - a ház felújításának köszönhetően nagyon alacsony rezsivel számolhatunk - közös költség 10.000.- Ft, mely tartalmazza a lépcsőház takarítást, számít szállítást és a megtakarítást - a szobákban parketta burkolat, a többi helyiségben járólap Az ingatlan lakható állapotban van jelenleg, de igény szerint felújítandó. A fotókon látható bútorzat további megegyezés részét képzi. A kisebbik szoba jelenleg raktárként funkcionál. Elhelyezkedését tekintve remek! Közelben: - iskola, két gimnázium, bölcsőde, óvoda. - séta távolságra található Aldi, Spar, Hormann, piac. Szükség esetén a gyógyszertár, orvosi rendelő, posta. - közlekedés: 5 perc sétára Volán busz, H6-os HÉV megálló További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom. 1 gyermekes (15 millió Ft.) CSOK PLUSZ igényelhető az ingatlanra! Cégünk ingyenes hitelügyintézést biztosít a megvásárláshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tassi Róbert Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tassi Róbert Ingatlancorner Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY