Eladó lakás Szentgotthárd 42 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szentgotthárd 42 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8245380
Referenciaszám: LK083387-4743997
Feltöltve: ma

Szentgotthárd eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 37,5 millió Ft

37,5 millió Ft
892 857 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 657 Ft
Második évtől
155 580 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ENERGIATAKARÉKOS (A+ ) BÚTOROZOTT LAKÁS + ÖNÁLLÓ GARÁZSVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG / SZENTGOTTHÁRD CORNER PARK!Szentgotthárdon a Corner Lakóparkban, 2016-os építésű, amerikai konyha-nappalis + 1 szobás, harmadik emeleti, jó beosztású, fiatalos, modern, hangulatos lakás, garázzsal együtt, keresi új tulajdonosát! A lakás alapterülete: 42,52 nm, ehhez tartozik még 6,07 nm-es fedett terasz.A belső udvaron egy önálló helyrajzi számmal rendelkező, 23,1 nm-es garázs is vásárolható a lakás mellé.A garázs vételára: 7 000 000,- Ft (A garázs külön nem eladó!)Az ingatlanok (lakás + garázs) vételára együttesen: 44 500 000,- FtAlacsony rezsi jellemzi, a pénztárcabarát fűtésköltségért házközponti kazán felel, egyedi hőmennyiség mérővel, radiátoros hőleadókkal. Napkollektor segít a meleg víz előállításában.A közös költség 15-20 ezer forint havonta, ez tartalmazza a fűtést, vízfogyasztást (egyedi mérők alapján) és az üzemeltetési költségeket( takarítás, szemétdíj).A lakás jogilag rendezett állapotú, tehermentes, akár azonnal költözhető.Ausztriai határátkelő 2 percre (1,5 kilométerre) van a lakástól.A konyhabútort az S-art konyhastúdió készítette, Egger és Falco bútorlapokkal, Lechner üveghátfallal, Blum vasalatokkal. A konyhában Bosch indukciós főzőlap, pirolitikus sütő, mosogatógép, és Cata elszívó, mikró, Liebherr hűtő található.A burkolatoknál Edelholz svédpadló, Ariana és Keraben csempék lettek kiválasztva.Egyedi fűtőtestek: Senia group design radiátor forum H és Arsenal chrome.A fürdőbe Kludi Freshline és Ravak szanitereket építettek be termosztátos zuhanycsapteleppel, edzett üveg Ravak zuhanykabinnal, Gerebit tükörkabinettel.)Befektetésnek is tökéletes lehetőség, könnyen bérbe adható!További információkért és megtekintésért kérem hívjon, vagy küldjön e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
A+
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY