Eladó lakás Szentendre 192 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szentendre 192 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8092183
Referenciaszám: LK063220-4632717
Frissítve: ma

Szentendre eladó téglalakás 2 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
416 146 Ft/m²
192 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AKCIÓ! MÁJUS 10-IG megkötött szerződés esetén!MOST AKCIÓS ÁRON ELÉRHETI ÜZLETI ÉS LAKHATÁSI LEHETŐSÉGÉT, EGY HELYEN!IRODA, RENDELŐ, ÜZLET, LAKHATÁS EGYBEN!Szentendre belvárosához közel, de mégis csendes jól megközelíthető utcában kínálunk megvételre, egy 3 szintes sorházi ingatlant.A földszinten üzlettér, iroda, konyha, közlekedő, nagyméretű tároló, mosdó wc és lépcsőtér található 66 nm-en. Az első szinten tágas előtér, két iroda (szoba), fürdő wc-vel. lépcsőtér lett kialakítva 75 nm-en. A tetőtérben közlekedő, wc és két nagyméretűszoba kapott helyet, 30 nm-en.A belterületi lakó ingatlant, jelenleg irodaként és egy oktatóközpontként hasznosítják. Kis ráfordítással, iroda vagy üzletlént és lakásként is használható. Az ingatlant 2023-ban teljes körűen felújították. A tető komplett felújítása, valamint a mai igényeknek megfelelő hőszigetelést is elvégezték. Teljesen korszerűsítették a víz és fűtésrendszert, új kombi kazánnal, a földszinten radiátoros az emeleteken padlófűtéses hőleadással. Az elektromos hálózat 3 fázissal lett bővítve. 5KW napelem rendszer éves szaldó elszámolással kiépíthető az engedélyek rendelkezésre állnak.A riasztó rendszer biztonsági szolgálathoz csatlakoztatva. A biztonságot kamerarendszer is támogatja, ( 1 belső+ 4 külső). Minden helységben internet és TV csatlakozást kiépítették. A világítást korszerű mozgásérzékelőkkel ellátott LED világítótestekkel szerelték.A bejárati ajtót korszerű ajtóra cserélték, kódos beléptető rendszerrel. A külső és belső nyílászárok is korszerűekre lettek cserélve. A konyha új konyhabútort és beépített gépészetet kapott , mindhárom szinten újak a burkolatok és az egész ingatlant újrafestették.Az ingatlannak hátsó bejárata is van. Így kis ráfordítással leválasztható az iroda ill. üzlettértől a lakó rész.Befektetésnek is kiválóan alkalmas, további információkért, kérem keressen akár hétvégén is állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Olga Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY