Eladó lakás Szentendre 111 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szentendre 111 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7521866
Referenciaszám: H458192
Frissítve: 1 hónapja

Szentendre eladó téglalakás 5 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
584 685 Ft/m²
111 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** 5 SZOBÁS, BELSŐ KÉT SZINTES LAKÁS, KÖZPONTI HELYEN SZENTENDRÉN, PÁRATLAN ELLÁTOTTSÁGGAL ÉS KÖZLEKEDÉSSEL *** Szentendre Pannóniatelep városrészén, 16 lakásos, tégla építésű társasház 2. emeletén, belső két szintes, 5 szobás, nettó 111 nm-es lakás eladó, saját tárolóval. A lakás az 1950-es években épült társasház második (legfelső) emeletén található, nettó 111, bruttó 130 nm-es, 5 teljes értékű szoba került kialakításra benne. Az alsó szinten egy tágas előtér, egy különálló konyha + egy nagy (10,3 nm) étkezőhelyiség, egy zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba, továbbá egy nappali és az innen megközelíthető szoba áll az új tulajdonos rendelkezésére. Ezen a szinten gáz konvektorok biztosítják a lakás fűtését, meleg nyári napokon ezzel szemben a nappaliban felszerelt klíma nyújt felfrissülést. Fa nyílászárói redőnnyel felszereltek, és a teljes villanyhálózat cseréje is megtörtént. A felső szintet az előtérből lehet megközelíteni lépcsőn keresztül, ahol három nagy méretű szoba, egy kádas fürdőszoba, egy különálló wc, továbbá az egyik hálóhoz tartozó gardrób helyiség található. Ezen a szinten gáz cirkó gondoskodik a fűtésről radiátorokkal. Itt minden szobában és a fürdőben is Velux tetőablakok kerültek beépítésre, ezenfelül mindhárom szoba klimatizált. A lakás közös költsége 25.000 Ft, a víz, villany és gázfogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. A lakáshoz tartozik egy önálló, zárható, kb. 6 nm-es tároló a ház pincéjében. Az ingatlan Szentendre kiemelten ellátott részén helyezkedik el, mely különösen vonzóvá teszi. A lakás közvetlen közelében elérhető több élelmiszer bolt (Coop, Lidl), Gyógyszertár, drogéria, HÉV és autóbusz végállomás, Kormányablak, Rendőrkapitányság, Óvodák, sportpálya, játszótér, emellett a Duna part is pár perc séta távolságra elérhető. Olyan leendő új tulajdonost keresünk, aki értékeli a KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉST Szentendrén, a KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁT valamint a számos programlehetőséget, és mindezek előnyeit élvezni kívánja családjával. További információkért és megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY