Eladó lakás Székesfehérvár 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Székesfehérvár 57 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8299613
Referenciaszám: 214860
Feltöltve: ma

Székesfehérvár eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
875 439 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZÉKESFEHÉRVÁRON, GELLÉRT LAKÓPARKBAN, 2 SZOBA, AMERIKAI KONYHA NAPPALI, 57 NM-ES, FÖLDSZINTI, KLÍMÁS LAKÁS ELADÓ! I.á.: 49.9 M. Ft.          tel.: 06-20-252-0622 A lakás, egy 2006-ban épült lakóparkban található, mely egy nagy és zárt területen fekvő, parkosított játszóteret ölel körbe. AZ ÉPÜLET, csendes, rendezett és rendkívül tágas, előtte nagy füves rész található többféle bokorral és tujákkal díszített. Az ingatlan elött ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A LAKÁS kényelmes és jó beosztású, belépve egy tágas előszoba fogad, majd a nappali, melynek ablakai a parkolóra és egy kis erdős rész felé néznek. A nappali és konyha- étkezővel, egy légtérben került kialakításra. Az L alakú konyhabútor egyedi gyártású, és hangulatos kialakítását egy félsziget is fokozza. A konyha mérete helyet adhat, akár egy nagy étkező asztalnak is. A két hálószoba egymás mellett helyezkednek el, de külön bejárattal rendelkeznek. A kádas fürdőszoba méretét tekintve kényelmes és tágas, akár egy plusz zuhanykabin beépítésére is van lehetőség, a wc+kézmosó külön helyiségben található. A KÖRNYEZET csendes és átmenő forgalomtól mentes, Palotavárosi tavak pár perc sétával elérhetők. A lépcsőház szomszédságában családi házas övezet fekszik, így valóban a légkőr nyugodt és nincs az az érzés, hogy panel rengeteg veszi körbe az itt élőket. A közelben gyalogos távolságra található, orvosirendelő, gyógyszertár, zöldséges, spár. A lakástól kb. 3 percnyi sétára, van óvoda, iskola is. A belváros is könnyedén elérhető, kb. 10 perc séta távolság. KIKNEK AJÁNLOM, azoknak, kiknek fontos, hogy városban éljenek, de nem szeretik a túl nagy nyüzsgést. Fiatal pároknak, akik családalapítás elött állnak. A földszinti elhelyezkedése miatt, tökéletes idősebb korosztály számára, akiknek a jelenlegi családi házuk már túl nagy és túl sok kerti munkától szabadulnának. I.á.: 49.9 M. Ft.            tel.: 06-20-252-0622 AZ INGATLANRA CSOK PLUSZ IGÉNYELHETŐ, így kedvezményes hitellel és illetékmentesen megvásárólható! Vevőink, érdeklődőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajmasi Márti LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajmasi Márti LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY