Eladó lakás Székesfehérvár 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Székesfehérvár 72 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8214756
Referenciaszám: H489779
Frissítve: 28 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
901 389 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár egyik közkedvelt kertvárosi övezetében, a belváros peremén elterülő Móricz Zsigmond utcában kínálom megvételre ezt a 72 m2 alapterületű, tégla építésű, 3 szobás lakást, melyhez a közös udvaron kerthasználat és saját, fedett gépkocsibeálló is tartozik. Az ingatlan egy 9 lakásos társasház 2. emeletén, a zárószinten helyezkedik el. A lakást fényben úszó, tágas terek jellemzik, a tisztasági festés már megtörtént, így rövid időn belül birtokba is vehető. A lakás frekventált elhelyezkedésének köszönhetően saját részre, de akár befektetési céllal is kitűnő választás lehet. Az összetartó, barátságos lakóközösség az elmúlt években az épület teljes tetőszerkezetét felújíttatták, új cserépfedést, szigetelést kapott a tető, aminek köszönhetően a havi rezsiköltség a kínált lakásban is csökkent, az 5.800,- Ft-os közös költség mellett havi 20.000,- Ft átalánydíjat fizetett a 3 fős család. A 10 évvel ezelőtt történt fürdőszoba és konyha felújítása során a villany-és vízvezetékek, valamint a burkolatok és szaniterek cseréje is megtörtént. A fűtéskorszerűsítés során kondenzációs gázkazánt üzemeltek be, amely a meleg víz ellátást és a fűtést is biztosítja lapradiátoros hőleadással. A korszerű, fehér műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. A lakáshoz önálló, 8 m2-es földszinti tároló is tartozik. A kitűnő lokációnak köszönhetően üzletek, buszmegálló, közintézmények és a belváros is sétatávolságban elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, bővebb információkkal kapcsolatban várom megtisztelő hívását. "Meglátni és megszeretni" Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik bank semleges hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY