Eladó lakás Székesfehérvár 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Székesfehérvár 45 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185189
Referenciaszám: M283723
Frissítve: 11 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 2 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
933 334 Ft/m²
45 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fejér vármegyében, Székesfehérvár város Csendes, közkedvelt, zöld övezeti, ligetes részén az Öreg Hegy lábánál eladó egy tégla falazatú, két szobás, 2. emeleti, tehermentes, azonnal költözhető, társasházi, gáz konvektor fűtésű, 45 nm, erkélyes, felújított lakás saját használatú tárolóval, pince rekesszel. A felújítás során új vízvezeték lett beépítve, és új fali, és járószinti burkolatok. A világos szobákban új padlószőnyeg burkolat lett lerakva, a többi helyiség új PVC burkolatokat kaptak. Bejárati ajtó szintén ki lett cserélve modern, biztonsági ajtóra, a többi beltéri ajtó és beépített szekrények új festést kaptak, mint ahogyan a falak is. ,Az ablakok zöme műanyag hőszigetelt ablak, redőnnyel, rovar hálóval felszerelt a nagyszoba ablaka dupla fa ablak. A melegvizet gáz bojler biztosítja. Közös költség 8700 FT/ hó, mely a lépcsőház takarítás díját is tartalmazza. A fákkal körülvett, ligetes környezetben levő társasház és a lépcsőház nagyon gondozott, tiszta ápolt. A lépcsőházi lakóközösség, nagyon csendes, kedves, összetartó, egymásra odafigyelő, segítőkész. A társasház közelében megtalálhatóak óvodák, iskolák, bevásárló központok (Spar, Lidl, COOP), és egyéb szolgáltatók, kisboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegállók. A lakáshoz nem tartozik garázs, viszont a parkolás ingyenes Az ingatlan az elhelyezkedéséből, állapotából adódóan remek választás amennyiben a megyeszékhely csendes, nyugodt, ligetes, zöld övezeti részén szeretne otthonra lelni, egy nagyon rendben tartott társasház, tiszta, gondozott lépcsőházában levő 2. emeleti, erkélyes, felújított, lakásában, melybe csak be kell költözni. Az ingatlan vásárlást igény szerint ingyenes finanszírozási tanácsadással tudjuk segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1974
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szombat Ferenc Székesfehérvár Palotai út 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY