Eladó lakás Székesfehérvár 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Székesfehérvár 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8146430
Referenciaszám: 203600
Frissítve: 1 napja

Székesfehérvár eladó téglalakás 3 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
833 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 395 522 Ft
Második évtől
518 599 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZÉKESFEHÉRVÁR Történelmi belvárosának egyik legszebb pontján 150 m2-es, erkélyes, klasszikus polgári lakás eladó. I.á.: 125 M Ft Tel.: 06(20)3370 424 A LAKÁS egy 5 lakásos társasház első emeletén található, a Színház, a Magyar Király szálloda valamint a Zichy liget közelében. Erkélyéről és ablakaiból a történelmi belváros magával ragadó panorámája tárul elénk. A 147 m2-es lakáshoz egy 6 m2-es nyugati tájolású erkély kapcsolódik. Az ingatlannak 2 bejárata van, egyik a lépcsőházból, másik a lépcsőházból nyíló függőfolyosóról. Ez tette lehetővé, hogy az ingatlant egy időben a tulajdonos család két generációja, két külön lakásként használja, melyeket belül egy dupla ajtó választ el egymástól. A lakás két helyiségében - kihasználva a több, mint 4 méteres belmagasságot - galériát építettek be, mellyel megnövelték a teret.  Az ingatlan műszaki és esztétikai állapota tökéletes. A fűtés kondenzációs gázkazánnal működik, a lakás dupla komfortos és klímával felszerelt.  A HÁZ Székesfehérvár Történelmi belvárosának egyik csodaszép épülete, melyet 1907-ben építtetett az akkori tulajdonosa, Steiner Jákó ügyvéd úr. Később egy orvos és családja birtokába került, majd a háború után 5 lakást alakítottak ki benne. A gondosan karbantartott épületben a víz-, szennyvíz-, és villanyvezetékek felújítása, valamint a tető részbeni cseréje, kémények újraépítése megtörtént. KIKNEK AJÁNLOM? Ezt az ingatlant elsősorban olyan érdeklődőknek ajánlom, akik a város szívében keresnek az átlagnál jóval nagyobb, presztízs értékkel bíró különleges ingatlant. Irodának, cég székhelyének, orvosi rendelőnek, művészlakásnak ugyanúgy kiváló választás, mint egy nagyobb, akár két generációs család kényelmes, tágas otthonának. I.á.: 125 M Ft Tel.: 06(20)3370 424 Érdeklődőink és vevőink számára az ingatlanközvetítés természetesen ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1907
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Erika LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 337 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Erika LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 337 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY