Eladó lakás Szeged 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged 56 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8196370
Referenciaszám: LK047439-4706354
Frissítve: 3 napja

Szeged eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 73 millió Ft

73 millió Ft
1 303 571 Ft/m²
56 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 230 985 Ft
Második évtől
302 862 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal Költözhető Lakás Elegáns Környezetben a Belvárosban! Szeged belvárosában, a Széchenyi tér közelében eladó egy azonnal költözhető, modern bútorozott lakás. A Török Csongor tervei alapján készült liftes társasház az 1. emeleten található, 53,99 m²-es lakás amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A lakás környezettel való kapcsolatát több loggia biztosítja (0,71 m², 2,83 m², 0,9 m² és 1,07 m²), összesen 56,745 m²-es alapterülettel (½ loggiával). Felszereltség: Konyha: Modern, egyedi bútorokkal és „A” kategóriás gépekkel felszerelve. Nappali és hálószobák: Külön bejáratú szobák mindegyike saját loggiával rendelkezik. Fürdőszobák: Zuhanykabinnal, nem szeparált mellékhelyiségekkel. Burkolatok: Festett falak, tölgyfa parketta a szobákban, prémium minőségű járólapok a többi helyiségben. Nyílászárók: Hőszigetelt ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval. Klíma: Hűtő-fűtő rendszer biztosítja a kényelmet. Fűtés: Padlófűtés házközponti egyedi hőmennyiség mérővel. Előnyök: Korszerű külső szigetelés Alacsony fenntartási költségek Kiváló tömegközlekedés Értékálló befektetés Kiemelkedő bérbeadási lehetőség Környezet: A társasház belső kertjei és teraszai hangulatos zöld területekkel és parkosított udvarral rendelkeznek, amelyek kiváló lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra. A Széchenyi tér mindössze pár perc sétára található, amely Szeged forgalmas közlekedési csomópontja. A Kárász utca sétáló utcája 10 percen belül elérhető gyalogosan, és tömegközlekedéssel (autóbusz, villamos, troli) 5 perc alatt az egyetemekhez is eljuthatunk. A Tisza folyó, a rakpart és a Stefánia szintén a közelben található, kiváló lehetőséget biztosítva sétára és családi kikapcsolódásra. Különleges Ajánlat: Opcionálisan vásárolható egy belső udvari, 24,38 m²-es garázs 15 millió Ft-ért (külön helyrajzi számmal). Ideális választás: Ezt az elegáns, modern otthont azoknak ajánljuk, akik magas színvonalú környezetre vágynak. Központi elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás önálló otthonba költöző fiataloknak, egyetemistáknak és befektetőknek egyaránt. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Forduljon hozzám bizalommal, és találja meg új otthonát Szeged belvárosában!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozottvízóráshőszigeteltliftklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóka Viktória Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóka Viktória Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY