Eladó lakás Szeged 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged 54 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8176999
Frissítve: 20 napja

Szeged eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 67,14 millió Ft

67,14 millió Ft
1 243 403 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 455 Ft
Második évtől
278 566 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakások leköthetők Szegeden, az egyetemek mellett található LIFTES társasházban! (Már 5 db lakás elkelt!) Szeged szívében, az egyetemek közvetlen közelében, új építésű, liftes társasházban kínálunk kulcsrakész lakásokat.  Az ötszintes épületben összesen 11 lakás található.  A pinceszinten tárolók kapnak helyet, míg a földszinten utcafronti üzlet, garázsok, gépház és közös helyiségek kerülnek kialakításra. A lakásokhoz még garázs (9,0M Ft), autóbeálló (4 M Ft) és tároló (2,275-2,85M Ft között) vásárlására van lehetőség. A hirdetett, 10. számú lakás a negyedik emeleten helyezkedik el, alapterülete 48,13/53,18 nm, melyhez egy 16,12 nm-s erkély is tartozik.  Nappali + 2 szobával, és belső udvarra néző erkéllyel rendelkezik. A lakások befektetésnek is tökéletesek, hiszen az egyetemi karok, a belváros karnyújtásnyira helyezkednek el. Azonban ha a leendő tulajdonos egy lakásként szeretné hasznosítani az ingatlant, az is megoldható, és jelenlegi állapotában még a belső tér áttervezhető. Az ingatlan magas műszaki tartalommal rendelkezik, így alacsony rezsiköltséggel üzemeltethető. A lakás kellemes hőmérsékletét hőszivattyús padlófűtés és mennyezethűtés biztosítja, míg a tiszta és friss levegőt gépi szellőztetéssel garantálják. A hőszivattyú mellé tartalék fűtésrendszerként gázkazánt is beépítenek, és előkészítik a napelemek telepítésének lehetőségét is. A beruházó és a kivitelező számos minőségi referencia munkával rendelkezik, melyek garanciát nyújtanak a kiváló minőségre.  A mellékelt képek a legutolsó átadott társasházukról készült. Az épület elhelyezkedése kiváló, pár perc sétával elérhetők az egyetemi épületek, az Árkád bevásárlóközpont (posta, gyógyszertár, Spar, stb.), valamint autóval a Napfény Park bevásárlóközpont is csupán 5 perc alatt megközelíthető.  A közelben villamos- és buszmegálló is található. Bővebb információért és a pontos műszaki tartalom miatt hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Szilvia HomingSzeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dajka Szilvia HomingSzeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY