Eladó lakás Szeged 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged 71 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8145886
Referenciaszám: LK024969-4669778
Frissítve: 3 napja

Szeged eladó téglalakás 3 szobás: 69,8 millió Ft

69,8 millió Ft
983 099 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 859 Ft
Második évtől
289 586 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Új Építésű Lakás Szeged Móraváros Kedvelt Részén! Szeged Móravárosának kedvelt részén kínálunk eladásra egy 71 m²-es, 2. emeleti, belső kétszintes lakást egy új építésű, 8 lakásos társasházban. Az ingatlan modern kialakítású és magas színvonalú kivitelezéssel készült, amely minden kényelmi szolgáltatást biztosít. Lakás elosztása: Emelet: Amerikai konyha+nappali Fürdőszoba WC-vel Előtér Tetőtér: 2 szoba Előtér Fürdőszoba WC-vel Műszaki tartalom: Belső válaszfalak és főfalak: 10 cm vastag N+F vázkerámia válaszfalak, kétoldalt vakolva, festve. A belső főfalak 30 cm vastag vázkerámia falazatok. Külső nyílászárók: Műanyag nyílászárók, külső-belső felületén fehér színnel, háromrétegű lágy bevonatos hőszigetelt üvegezéssel. Fűtés: Ötrétegű műanyagcsöves padlófűtés aljzatbetonba építve, vagy azzal egyenértékű más márkájú hűtő-fűtő hőszivattyús rendszer. Napelemek telepítéséhez alapcsövezés elhelyezve. A fürdőszobákban törölköző szárítós radiátor. Meleg víz ellátás: PANASONIC, vagy azzal egyenértékű más márkájú hűtő-fűtő hőszivattyús rendszerbe integrált hőközpontban elhelyezett indirekt fűtésű meleg víz tároló. Hűtés: PANASONIC, vagy azzal egyenértékű más márkájú hűtő-fűtő hőszivattyús rendszerrel integrált hűtő körön keresztül, terv szerinti helyiségekbe telepített magasfalihűtő fan-coilokkal. Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan csendes környéken található, közel a városközponthoz és a tömegközlekedési lehetőségekhez. Az épület kivitelezése a legmodernebb technológiákat alkalmazza, biztosítva az energiatakarékosságot és a kényelmet. Ha szeretne egy új, modern és energiatakarékos lakásba költözni, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Megtekintési szándékkal és pontos műszaki tartalomért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
csendesamerikai konyhaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóka Viktória Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóka Viktória Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY