Eladó lakás Szeged, Rókus 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged, Rókus 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7753933
Referenciaszám: 868158
Frissítve: 27 napja

Szeged eladó téglalakás 5 szobás: 69,5 millió Ft

69,5 millió Ft
868 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 910 Ft
Második évtől
288 341 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged, Rókus városrészben keresi új tulajdonosát egy napfényes, körpanorámás, amerikai konyhás nappali plusz 4 szobás lakás. A lakás bruttó alapterülete 80 nm (bruttó 114 nm). A magas parapet és az enyhén ferde tetőtéri falak ellenére minden négyzetmétere használható. A nagyméretű előszobából nyílik a fürdő illetve az étkező-konyha-nappali, mely hatalmas méretével a család élettere lehet. A közlekedőből nyíló hálószobák privát szférát biztosítanak. A tágas fürdőszobában kényelmesen elfér a kád, mosdó, mosógép, kazán, valamint a WC is. A lakás nagy terekkel rendelkezik, emellett minden lakójának saját életteret biztosít. A lakásban 2 db 3,2 kW-os klíma van felszerelve, amely fűtésre és hűtésre is alkalmas. Az ablakokon beáramló napsugarak segítik a lakás hőmérsékletét téli időszakban kellemesebbé varázsolni, így a fűtési szezonban sem haladta meg a havi gázszámla a 20 ezer forintot. A konyha elektromos főzőlappal, elektromos sütővel és mosogatógéppel van felszerelve. A konyha hidegburkolattal, a fürdőszoba vynil padlóval, a többi helyiség laminált lappal borított. 2021-ben a lakás nagy része felújításon esett át. A lakás mellett van egy saját használatban levő tároló , valamint a földszinten egy közösen használható tároló kerékpár elhelyezésére. Az ablakokból csodás kilátás van a városra. (Pl.: Látható a Dóm-, a rókusi templom tornyai, a rókusi víztorony, és a telefontorony...). Kis sétával könnyen elérhető a belváros, Tesco, általános iskolák, óvodák, troli és villamos megállók. Kiknek ajánlom? Főként nagycsaládosoknak, a négy szoba, és a tágas terek miatt. Fedezze fel Ön is ezt a különleges ingatlant. Hívjon bátran, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyhabeépített szekrényklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY