Eladó lakás Szeged, Móraváros 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged, Móraváros 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225928
Referenciaszám: 503786
Feltöltve: 18 napja

Szeged eladó téglalakás 2 szobás: 125,9 millió Ft

125,9 millió Ft
899 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 398 370 Ft
Második évtől
522 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A belváros közelében szeretne téglalakást, garázst, plusz bevételi lehetőséget a családi kasszába? Megtalálta! Sőt…bónusz egy tetőtéri garzon. A 65 m2 alapterületű, alaprajz szerinti elrendezésű, 1 emeleti tégla építésű lakásba, a 2021-es felújítás során, új műanyag hő-és hangszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, melyek redőnnyel szereltek. Ekkor került sor a kazán cseréjére is, igy a padlófűtés csövekben már egy modern Ariston kondenzációs kazán keringeti a vizet, illetve a melegvízről is ez gondoskodik. A konyhába esztétikus és praktikus új bútor került, beépített műszaki berendezésekkel, valamint megújult a fürdőszoba bútorzata is. A jó helykihasználás érdekében a közlekedőben hatalmas, mindent elnyelő beépített szekrény került, egyedi méretre gyártva. A padlót minden helyiségben jó minőségű, olasz hidegburkolattal látták el, a falak festettek. A lépcsőházban a lakások emeletenként helyezkednek el, így a lakás előtti, kb. 2 m2-i terület akár előszobaként is funkcionálhat. Az ár magában foglalja még: - a zárt udvarban található, szárazkapun keresztül megközelíthető, 2 db egyenként 15 m2-es garázst, melyek manuálisan mozgatható szekcionált garázskapuval rendelkeznek - egy utcafrontra nyíló 20 m2-es üzlethelységet, mosdóval ( jelenleg bérlik ) - valamint a tetőtérben található 20 m2-es konvektoros fűtéssel rendelkező garzont, alaprajz szerinti elrendezéssel, kádas fürdőszobával. Az ingatlanok külön gáz -és villanyórával rendelkeznek, a vízóra közös, tulajdoni hányad szerinti elszámolással. Közösköltség nincs. Az ugyanilyen összetételű ( lakás, üzlet, garzon ), egy garázzsal rendelkező másik tulajdonrész is megvásárolható, karban tartott, de felújítandó állapotban. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szívesen megtekintené, hívjon, egyeztessünk időpontot. Szükség esetén ingyenes bankfüggetlen hitelügyintézés, kedvezményes ügyvédi díjak.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
G
erkélybeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jéga-Szabó Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jéga-Szabó Gábor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY