Eladó lakás Szeged, Belváros 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged, Belváros 50 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8204269
Referenciaszám: 321156
Frissítve: 20 napja

Szeged eladó téglalakás 2 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
840 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kihagyhatatlan befektetési lehetőség Szeged szívében! Megszerzi a kulcsokat holnap? Hogyan néz ki az optimális ingatlanporfóliója? **INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ** Szeged belvárosának szívében, a Kígyó utca és a Tisza Lajos krt. sarkán helyezkedik el. 6720 irányítószámú központi elhelyezkedés. Remek közlekedési kapcsolatok, közel a tömegközlekedési eszközökhöz. Ideális helyszín azoknak, akik a város központjából szeretnék elérni a szolgáltatásokat és szórakozási lehetőségeket. A környék biztonságos, nyugodt és pezsgő városi életet kínál. Közeli parkok és zöld területek a kikapcsolódáshoz. Széleskörű infrastruktúra: üzletek, éttermek, kávézók pár perces sétával elérhetők. **ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL** Masszív téglaépület, amely időtálló és stabil konstrukció. Az épület három szintes, a lakás a második emeleten található. Rendezett, karbantartott lépcsőház, jó lakóközösséggel. A külső falak eredeti állapotúak, szigetelés nélkül. Az utca és a környék csendes, minimális forgalommal. Parkolási lehetőség az utcán, közterületen. Lift nincs az épületben, de a lépcsőház kényelmes és könnyen megközelíthető. **AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** Az ingatlan 50 m² alapterületű, tágas és világos. Két külön bejáratú szoba, tágas konyha, kamra, külön fürdő és WC. Nemrég cserélték a bejárati ajtót és a műanyag hő- és hangszigetelt nyílászárókat. A villamos vezetékek cseréje szintén megtörtént(32 amper) a modern biztonság érdekében. Alacsony rezsiköltség jellemzi, köszönhetően a körbefűtött elrendezésnek és a gáz konvektor fűtésnek. Az ingatlan per- és tehermentes, azonnali költözésre kész. Részben felújított, bútorozott állapotban kínált lakás. **A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** Szeged belvárosának pezsgő élete és kulturális programjai könnyen elérhetők. Éves parkolóbérlet váltható a Kis Ernő, Fekete Sas, Széchenyi Tér és a Kígyó utcákra. Kiváló oktatási intézmények, egyetemi campusok a közelben. Orvosi rendelők, gyógyszertárak és kórházak rövid távolságra. Széleskörű bevásárlási lehetőségek, piac, szupermarketek elérhetők gyalogosan is. Éttermek, kávézók és szórakozóhelyek sokasága várja az itt élőket. Kiváló sport- és fitness lehetőségek a közelben találhatók. Befektetők számára tökéletes választás, hiszen a lakás elhelyezkedése és elrendezése garantálja a gyors megtérülést és magas hozamot. Ha felkeltette érdeklődését, keressen az elérhetőségemen! Az ingatlant előre egyeztetett időpontban tekinthető meg! Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem, ingatlanjogra szakosodott ügyvéddel dolgozom! Banki ügyintézésben és tanácsadásban is állok a rendelkezésére! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg! Hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
G
összkomfortosbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós István Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 390 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós István Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 390 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY