Eladó lakás Szeged, Belváros 111 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szeged, Belváros 111 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8120041
Referenciaszám: 675300858
Frissítve: 20 napja

Szeged eladó téglalakás 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
629 730 Ft/m²
111 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  Szeged Belvárosnál, egyetemek közelében, Apáca utcánál, földszinti, 96 nm-es, nappali + 3 külön bejáratú szobás, nagy erkélyes, egyedi fűtésű (cirkó, radiátor hőleadókkal), 2 klímás, kitűnő adottságokkal bíró, átlagos állapotú téglalakás várja új tulajdonosát kb. 30 éves társasházban! Az ingatlanhoz tartozik még egy 15 nm-es, utcára nyíló helyiség is, mely kisirodaként is funkcionálhat, vagy a lakás 5. szobája lehet. Az ingatlanhoz udvari garázs (16 nm, irányár: 6,5M Ft) is vásárolható! Érdemes megnézni!   Részletekről érdeklődni nálam tud! Ha nem tudom azonnal fogadni hívását, visszahívom, türelmét előre is köszönöm! Megtekinteni kizárólag előzetesen (telefonon) egyeztetett időpontban lehetséges!!!   A lakás jellemzői: -  földszinti fekvés: bármely korosztály számára jó választás lehet, -  nappali + 3 külön bejáratú szoba: akár saját részre, akár befektetésre is alkalmas, -  nagyméretű nappali étkezővel, kapcsolódó konyhával: remek elrendezés, a konyha a nappalival egy egységet alkot, ugyanakkor tolóajtóval elszeparálható, így a hagyományos elrendezést kedvelők számára is jó választás lehet, -  további +1 helyiség: utcafrontra nyíló kb. 15,5 nm-es helyiség, mely a lakás 5. szobája is lehet, vagy irodaként is jó szolgálatot tehet (a 96 nm-es lakásból is megközelíthető), -  1 fürdő wc-vel + 1 vendég wc: kényelmes megoldás, -  nagyméretű, udvarra néző erkély: mindhárom hálószobából kiléphetünk a zöld, karbantartott közös udvarra nyíló erkélyre, -  egyedi fűtés, kézben tartható rezsi költség: a lakás saját kombi kazánnal rendelkezik (radiátor hőleadókkal), lakás hűtése: 2 klíma gondoskodik róla, -  átlagos állapot: tisztaság festést követően azonnal költözhető/kiadható állapot, de egyéni elképzelés alapján felújítást is igényelhet, -  remek lokáció: kisebb forgalmú utcában, ugyanakkor a belváros és egyetemek közelében helyezkedik el, így rendkívül könnyen és gyorsan bérbe is adható a lakás kiszámítható jövedelmet termelve ezzel új tulajdonosának, -  rendezett társasház, lakókörnyezet: jó állapotú társasház, gondozott közös udvarral élhető környezetet biztosít!   Garázs jellemzői (opció, nem kötelező megvásárolni): -  zárt udvari elhelyezkedésű, garázssori, kb. 15,9 nm-es garázs, -  irányára: 6,5 M Ft.   A tájékoztatás nem teljeskörű. A fotók széles látószögű géppel készültek. További tájékoztatásért hozzám forduljon bizalommal! VÁROM HÍVÁSÁT! (Ha nem tudom azt azonnal fogadni, visszahívom.)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramösszkomfortosgarázsvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berényi Zsuzsanna Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Berényi Zsuzsanna Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 230 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY