Eladó lakás Szécsény 37 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szécsény 37 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8231476
Referenciaszám: M287020
Feltöltve: 12 napja

Szécsény eladó téglalakás 1 szobás: 18,5 millió Ft

18,5 millió Ft
500 000 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 537 Ft
Második évtől
76 753 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szécsény Történelmi belvárosában egy 15 lakásból álló épület Kiváló befektetési lehetőség! Akár kiadás, szálláshely szempontjából akár tovább értékesítésben gondolkodik. Ha most szeretne ingatlant vásárolni ez egy kihagyhatatlan ajánlat Kiváló környezet Szécsény központjában, teljesen felújított lakások várják első tulajdonosaikat. Első-emelet Egyes Lakás 37 nm egy szobás, konyha étkező, előszoba, fürdőszoba- wc. Új hang- hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre, 12 ponton záródó biztonsági ajtó, Új beltéri ajtók. Egységesen kerültek a hideg és meleg burkolatok beépítésre. Igényes fürdőkádas fürdőszoba, kiváló minőségű szaniterek. Meleg víz ellátásáért villanybojler felel. Konyha étkezővel került kialakításra. Az otthon melegét elektromos konvektorok/ fűtőpanelek biztosítják ugyanis az ingatlanba gáz nem kerül bevezetésre. Vastag falai kisméretű téglából épültek így kiváló a hang és hőszigetelési képessége. Víz- villany- csatorna vezetékek cseréje megtörtént. Az épületben 15 lakás található ebből 12 földszinti 3 emeleti. Az ingatlan jelenleg is teljes korszerűsítésen, felújításon esik át hónapról hónapra készülnek el a kulcsrakész lakások. A hirdetési ár a kulcsrakész lakás ára. Az építkezésbe, felújításba menet közben is be lehet csatlakozni így igényei szerint készülhet el lakása. Az épület és a teljes felújítási projekt (egész épületre értendő) a felújítás folyamata közben akár egyben is megvásárolható. Fenti két esetben az ár az ingatlan/lakás készültségi fokától függően egyedi megbeszélés tárgyát képezi. Telek 2180 nm Udvarba való bejutást távirányításos úszókapu fogja biztosítani. Udvarban parkolók lesznek kialakítva, Pince helyiségek lakásonként tárolókká kerülnek kialakításra Fent említettek külön lesznek megvásárolhatók a lakáshoz. Szécsény Nógrád Vármegye egyik legrégebbi települése. A vármegye északi részén, közel a Szlovák határhoz helyezkedik el. A környék tele van természeti és kulturális látványosságokkal. Az épülettől pár percre található a Forgách-Lipthay Kastélymúzeum, a Szécsényi Ferences Templom és Kolostor, illetve a Szécsényi Várkert. Iskola, óvoda, autóbusz állomás pár perc sétára található Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is és tekintsük meg együtt az ingatlant. Amennyiben egyben kívánja megvásárolni ezt a projektet Az ingatlanra vállalkozói + vállalati hitel megfelelő feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
G
gázcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY