Eladó lakás Százhalombatta, Dunafüred 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Százhalombatta, Dunafüred 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8086769
Frissítve: 4 hónapja

Százhalombatta eladó téglalakás 4 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
766 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 328 Ft
Második évtől
286 267 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha tökéletes minőségre, legújabb és legmodernebb technológiákra valamint kivitelezésre vágyik, akkor ne keressen tovább! Százhalombatta legkedveltebb részén, Dunafüreden keresi új lakóit ez a 3 lakásos társasház középső ingatlana! 2024. nyári átadással kínálom megvételre ezt a modern kivitelezésű, tágas belső terekkel rendelkező, tetőtér beépítéses lakást. A lakáselválasztó falak Silka-HM 250 NF hanggátló falazóelemekkel készültek, födém 20cm-es monolit vasbeton. Ablakai 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű beépített alumínium redőnyökkel szerelt. A sorház középső részén helyezkedik el! Az alsó szinten egy tágas nappali-amerikai konyha, egy előtér, egy külön WC, egy szülői hálószoba és egy lépcsőtér kapott helyet. Az emeletre érve pedig 2 nagyméretű szoba, egy gardrób szoba és fürdő-WC található. Az ingatlan fűtése egy nagyon kedvező költségű hőszivattyúval lett megálmodva, mely padlófűtésen keresztül adja le a hőt, valamint szobánként 1 db fan-coil biztosítja a tökéletes hőérzetet. Az energiát pedig a 3 KW-os napelem biztosítja. Alsó és felső szinten split klíma kerül beszerelésre. A lakáshoz tartozik egy fedett autóbeálló is. Áramellátás: 3x20A Kialakításra kerül kaputelefon és a riasztó alapvezeték is. Ha szeretne egy kisebb, korszerűtlen lakásból átköltözni, akkor szívesen beszámítjuk azt ennek a lakásnak a vételárába! Támogatások, CSOK + igényelhető rá! Műszaki tartalmat megtekintés után tudok biztosítani! Az építtető több referencia munkáját is megtudom Önnek mutatni a környéken! Ha érdekeli egy modern, alacsony havi költséggel járó, megújuló energiával felszerelt ingatlan, akkor keressen bizalommal a hét bármely napján! Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlanfelújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállókertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesamerikai konyhaalacsony közös költséghőszigeteltszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY