Eladó lakás Sopron 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sopron 91 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8292267
Referenciaszám: M284405-4743813
Feltöltve: ma

Sopron eladó téglalakás 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
658 242 Ft/m²
91 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
szuterén
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényesen felújított lakást keres Sopron belvárosában? Ajánlom szíves figyelmébe ezt a 92 négyzetméteres, napsütötte Deák téri lakást, ahol a már megkezdett felújítás befejezése az új tulajdonos színvilága és ízlése szerint történik. Az ingatlan vételára a KULCSRAKÉSZ állapotra vonatkozik. Nézzük milyen felújítások történtek: - Új aljzat 2 rétegű víz záró szigeteléssel - új víz-gáz-villanyvezetékek - 8 cm aljzati hőszigetelés - 3 rétegű bukó-nyíló műanyag ablakok - Kondenzációs gázkazán beépítése Milyen munkálatok vannak hátra? - konyha, wc , fürdőszoba burkolása - beltéri nyílászárók beépítése Mindez a vevő elképzelése szerint, pár héten belül megvalósul! Jöjjön, tekintse meg ! A lakásba egy csodás és hangulatos lépcsőházon át jutunk. A két hálószoba és a nappali a térre néznek, egész nap élvezhetjük a napsütést, a konyha-étkező, belépő hangulatos , a füdőszoba szintén modern kialakítást kap. A lakáshoz saját tároló tartozik közvetlenül a lakás mellett, illetve a társasház pince helyiségében is tartozik egy tároló a lakáshoz. Saját kijárattal jutunk a légudvarra, melyből csodást teraszt varázsolhatuk magunknak. Minden munkálat igényes kivitelező által kerül elvégzésre, a felújítást fotókkal dokumentálták! Ilyen lakás ritkán adódik az ingatlanpiacon! Ne habozzon, hívjon! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, CSOK hitel megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszárné Világos Zsanett OTPip - Sopron Ógabona tér 44-46 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 547 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszárné Világos Zsanett OTPip - Sopron Ógabona tér 44-46 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 547 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY