Eladó lakás Sopron, Belváros 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sopron, Belváros 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248367
Feltöltve: 1 napja

Sopron eladó téglalakás 3 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
737 500 Ft/m²
88 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sopron belvárosában, kiváló lokációval rendelkező, teljes körűen felújított, 88 m²-es nagypolgári lakás eladó! Az ingatlan a 2. emeleten található, egy 8 lakásos + 1 üzlethelyiséges társasházban. A lakás tágas terei, korszerű felszereltsége és elegáns kialakítása ideális otthont biztosítanak a leendő tulajdonos számára. A felújítás 2019-ben történt. A lakás központi eleme a nagy méretű étkezős konyha, de a lakás többi helyiségére is jellemző a tágas, jól élhető és funkcionáló kialakítás. A nagy belmagasság, a fehér falak és az ízléses berendezés kellemes atmoszférát teremtenek, ahol tulajdonosként és vendégként is kellemesen érezhetjük magunkat. A lakás az étkező - konyha helyiségen kívül 3 szobával, egy hatalmas előszobával, valamint egy dupla zuhanyzós és WC/bidés fürdőszobával rendelkezik, melyben dupla mosdótál is található. Emellett külön illemhelyiség is biztosított. A két hálószoba különösen romantikus hangulatú, ideálisak a pihenésre és kikapcsolódásra. Elektromos fűtés (H tarifa, új kazán) és egy működő cserépkályha biztosítja a meleget, így télen is kellemes hangulatot nyújt az ingatlan. Az egész lakás jó benapozottságú és világos, ami növeli a lakók komfortérzetét. Elhelyezkedés szempontjából az ingatlan kiváló: közel található a közeljövőben megújuló Széchenyi térhez, a vasútállomáshoz és a belvároshoz. Az ablakok gerébtokos fa kivitelezésűek (szilikonos szigeteléssel), amelyek nemcsak esztétikusak, hanem kiváló kilátást biztosítanak a város legszebb, romantikus részeire. A társasház lépcsőháza frissen festett, tiszta és gondozott, ami tovább növeli az ingatlan vonzerejét. Az ingatlanhoz tartozik egy 5 m²-es saját tároló a földszinten, amely a kapualjon áthaladva érhető el, biztosítva ezzel az extra tárolóhelyet. Ez az ingatlan nemcsak otthon, hanem egy életstílust is kínál, amely minden nap örömet és nyugalmat nyújt. EXTRA LEHETŐSÉG *opcionális Az ingatlanhoz tartozik egy 120 m²-es beépíthető padlásrész is. Lehetőség van a másik tulajdonban lévő rész megvásárlására is, így a kettő együtt egy nettó 180 m²-es lakóteret kínál, amely 2-3 lakás kialakítására is alkalmas, így különösen vonzó lehetőség vállalkozó kedvű befektetők számára. Ennek ára megegyezés kérdése. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy Sopron belvárosának egyik legértékesebb ingatlanában találj otthonra!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaduplakomfortosamerikai konyhaétkezőbeépített szekrénykaputelefonkandallóparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella Ingatlanszakértő - Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella Ingatlanszakértő - Sopron Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY