Eladó lakás Siófok 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Siófok 96 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8203007
Referenciaszám: LK070263-4704283
Frissítve: 20 napja

Siófok eladó téglalakás 3 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
1 656 250 Ft/m²
96 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 503 104 Ft
Második évtől
659 658 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZÁLLODAI SZINTŰ SZOLGÁLTATÁSOK A BALATON PARTJÁN MINDEZ EGY EGYEDÜLÁLLÓ IMPOZÁNS LOFT LAKÁSBAN? IGEN!!! A siófoki Aranyparton álló, közvetlen vízparti, a Balaton egyik legnépszerűbb apartmanházában kínálunk eladásra 96 m2-es földszinti luxus, kuriózum ingatlant. Az eredetileg üzlethelyiség nagy belmagassága lehetővé tette egy impozáns loft lakás létrehozását , amely egyedülálló életérzést nyújt az itt lakóknak. A földszinten 96 m2 egybefüggő tér került kialakításra hatalmas nappalival, konyhával, étkezővel, fürdőszobával. Az üveglépcsőn megközelíthető emeleten két hálószobát helyeztek el üvegfallal.A nappali dísze egy gigantikus méretű bioetanol kandalló. Prémium minőség, magas műszaki tartalom. Az ár tartalmazza a tejes bútorzatot, gépesítést. A házban számos szolgáltatás igénybe vehető.A 400 nm-es wellnessben a két nagy pezsgőfürdő (jacuzzi), a 15×8 méteres fedett medence, a gyerekmedence, a szaunák, a gőzkabin, a pihenő tér, a gépekkel felszerelt konditerem, a hatalmas zárt kert napozóágyakkal, a gyerekeknek pedig a kertben található fa játszóvár és homokozó áll rendelkezésre. A beléptető órák nyitják a kerti kapukat is, melyekkel néhány lépésre vannak az üzletsoron található éttermek, pékség, fodrászat, különböző üzletek és egy homokos, öböl és a tóparti szabadstrand. A Balaton sok kikapcsolódási lehetőséggel várja a vendégeket, a strandolás mellett vízibicikli, csónakázás, Balaton-átúszás, óriáscsúszdák, horgászás, vízisportok, látványos vitorlásversenyek. A városközpont kényelmes sétával elérhető, ahol szintén sok szórakozási lehetőség és számos nevezetesség várja a magyar tenger imádóit. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs László Endre Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 988 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs László Endre Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 988 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY