Eladó lakás Siófok, Szabadifürdő 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Siófok, Szabadifürdő 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7905115
Referenciaszám: 17111677
Frissítve: 13 napja

Siófok eladó téglalakás 3 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
1 179 167 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 638 Ft
Második évtől
352 233 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN.   A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok - Szabadifürdő városrészen egy földszinti téglalakást.   A kis lélekszámú, összesen 16 lakásos társasház - melyben az eladó lakás van - egy körülbelül 1100 m2 nagyságú telken helyezkedik el, mely a szabadifürdői szabadstrandtól mindössze 500 méterre fekszik. A terület zárt, rendezett, parkosított, kültéri medencével, napozóterasszal rendelkezik.    A 72 m2-es napfényes lakás a földszinten helyezkedik el,  helyiségeinek belső elrendezése a következő: előszoba, amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, wc, zuhanyzós fürdőszoba - wc és egy tágas, 30 m2-es L alakú terasz, mely kapcsolódik az udvarral is.   A lakás egyedileg mérhető házközponti gáz-cirkó padlófűtéssel rendelkezik, az ablakokra szúnyogháló és redőny is felszerelésre került.   A lakást alig néhány alkalommal használták, teljesen újszerű az állapota.   A vételárba 1 db udvari beállóhely is beletartozik, mely a lakáshoz tartozó terasz előtt közvetlenül helyezkedik el.  A gépesített konyha a lakás tartozéka, további berendezések és bútorok megegyezés tárgyát képezik.   Jöjjön el és nézze meg ezt a modern és fiatalos hangulatú lakást.   További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakocsibeállóamerikai konyhateraszbútorozottvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY