Eladó lakás Siófok, Fokihegy 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Siófok, Fokihegy 86 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7905145
Referenciaszám: 17111717
Frissítve: 20 napja

Siófok eladó téglalakás 3 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
1 010 465 Ft/m²
86 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 274 967 Ft
Második évtől
360 530 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok, széplaki részén egy 86 m2 nagyságú, 1. emeleti penthouse téglalakást.A kivitelezes 2024 májusában kezdödik es 2025 áprilisára fejezödik be .   A társasházban 2 lakás található melyből a földszinti lakás már értékesitésre került, a környék nyugodt, csendes. A lakás 2+1 szobás, melyhez fedett és nyitott teraszok is tartoznak.   Az épület homlokzati hőszigetelése 10cm-es prokoncept hungarocel készül, mely a teraszok kiugró részeit is beleértve burokként veszi körbe az épületet. 25 cm prokoncept födémmet kap.   A homlokzati ablakok és erkélyajtók korszerű műanyag profilrendszerből készülnek, hőtechnikailag méretezetten, hőszigetelő háromrétegű üvegezéssel (5 légkamrás szerkezet, 3 rétegű gáztöltéssel, résszellőzéssel, hibás működés elleni védelemmel ellátva.   A homlokzati nyílászárókra rejtett motoros aluminium redőnyök kerülnek kiépitésre.   A lakásban az ideális szobahőmérsékletet légcsatornázott hőszivattyú biztosítja majd.   Burkolatokat 10 000 ft/nm-es áron lehet választani, egyedi igények szerint.   A lakás várható átadása 2024. III. negyedéve.   A lakáshoz tartozik egy parkolóhely is, mely kötelezően megvásárolandó 3 millió Ft értékben. A közelben bevásrlási lehetőség /Lidl, Spar/ illetve gyógyszertár, iskola, óvoda is megtalálhatók.A szabadstrand gyalogossan 5 percre van . További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén! Ne feledje! Nálunk Ön az első!   Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)  8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)  8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.   Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállóamerikai konyhaerkélyteraszvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsolt City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsolt City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY