Eladó lakás Siófok, Belváros 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Siófok, Belváros 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7901176
Referenciaszám: H476291
Frissítve: 1 hónapja

Siófok eladó téglalakás 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 089 091 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csak szeptembertől aktuális,nyárra ki van adva! A Siófok belváros szívében Víztorony mellett eladó egy 55 nm alapterületű gyönyörűen felújított tégla lakás/tulajdoni lap szerint 49 nm,mert tetőteres/ A lakás fő jellemzői: ✔️ Világos 16 nm-es nappali,ebből lépcsővel feljutunk a galériában található 14 nm-es hálószobába. ✔️ Szép fürdőszoba káddal és mosógéppel ✔️ Előszoba-konyha-étkező jó minőségű konyhabútorral és gépekkel. ✔️ Kamra vagy gardrób illetve beépített szekrény. ✔️ Fűtés központi hőszivattyúval megoldott padló és fal hűtés-fűtéssel ✔️ Prémium minőségű burkolatok,bútorok. ✔️ Liftes 2008 építésű ház, rendezett elegáns lépcsőház ✔️ A 4 lakásnak közös erkélye kiülőnek használható. ✔️ A parkoló helyet lehet bérelni mélygarázsban vagy az utcán mindig vannak szabad parkolóhelyek,siófoki kártyával kedvezményes parkolóbérlet vásárolható. ✔️ Közös költség 28.000 Ft ,benne van a fűtés-hűtés, szemétszállítás, lépcsőház és udvar takarítása stb. A bútorok megegyezés szerint megvásárolhatóak. Az ingatlan a kitűnő elhelyezkedése miatt akár befektetésnek is kiválóan megfelel illetve vállalkozásnak is/szépség szalon,orvosi rendelő, ügyvédi iroda stb!/ De lakásnak is tökéletes mert nagyon otthonos és beleszeretős illetve minden pár lépésre elérhető,boltok,Pláza,bankok,buszpályaudvar,vasútállomás stb. Balaton part 600-700 m-re elérhető. Jöjjön el,nézze meg és szeressen bele! A részletekért és az időpontért hívjon a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY