Eladó lakás Sárospatak 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sárospatak 51 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8192891
Referenciaszám: M284191
Frissítve: 20 napja

Sárospatak eladó téglalakás 2 szobás: 23 millió Ft

23 millió Ft
450 981 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 776 Ft
Második évtől
95 422 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárospatak abszolút központjában 51 m2-es, magasföldszinti erkélyes tégla lakás eladó. Az ingatlan jelenleg nem lakott, korábban irodaként üzemelt. Elrendezése nagyon jó, két szoba, konyha, valamint fürdőszoba és külön WC is megtalálható benne. Az egyik szoba padlózata laminált padló, a másik szobáé parketta, a fürdőszoba, WC, valamint konyha és előszoba járólappal burkoltak. Az ingatlan fűtése radiátorokkal megoldott, melyeket gázkazán fűt. Jelenleg meleg víz csak a konyhában biztosított egy kis vízmelegítő által, viszont a fürdőben a villanybojler helye ki lett alakítva korábban. Az előszoba falai lambériával borítottak. A konyha és előszoba közötti fal nem tartófal, így bontható, ami által egy amerikai stílusú előszoba/nappali-konyha alakítható ki a jövőbeni tulajdonos igényeinek megfelelően. Az ingatlan nyílászáróinak állapota kielégítő, de azok cseréjével még komfortosabbá tehető. Az épület külső állapota kiváló, a lépcsőház felújítása a közelmúltban megtörtént, a lakóközösség barátságos. Tartozik hozzá egy biztonsági zárral felszerelt tároló helyiség is az alagsorban, melyben akár bicikli, vagy motorkerékpár is elfér. Annak ellenére, hogy a város abszolút központjában, magasföldszinten található az ingatlan, mégis csendes, nyugodt a környék. A közvetlen szomszédban található a Rendelőintézet, majd mellette a Könyvtár, Művelődési Ház és a Tokaj Hegyalja Egyetem is. Mindössze néhány perces sétára elérhető bolt, posta, óvoda, iskola és buszmegálló. A lakóépület mögött garázssor húzódik, melyben igény esetén vásárolható/bérelhető garázs. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló lehetőségként szerepelhet életvitelszerű tartózkodásra, de befektetési célra is akár. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal. OTP banki hátterünk folyamatosan segíti az álmok megvalósulását, számíthat ránk hitelügyintézésben, valamint az adásvétel teljes körű lebonyolításában is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pócs Bettina Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 216 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pócs Bettina Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 216 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY