Eladó lakás Sarkad 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sarkad 53 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8233455
Referenciaszám: 991282
Feltöltve: 11 napja

Sarkad eladó téglalakás 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
281 132 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 146 Ft
Második évtől
61 817 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Sarkad központjában kétszobás, első emeleti lakás. Az ingatlan a város központjában helyezkedik el, így szinte minden, orvosi rendelő, gyógyszertár, üzletek, buszpályaudvar, iskolák, bank, stb. néhány perc sétával megtalálhatóak! Az 53 nm alapterületű lakás, egy tégla építésű társasház első emeletén helyezkedik el. Az épület közepén található, a szomszédok által minden oldalt fűtött, így alacsony fűtési költséggel rendelkezik. A lakás helyiségei: konyha + kamra, fürdőszoba + wc, folyosó, 2 szoba, erkély. A szobák fa parkettával, a többi helyiség hidegburkolattal, van ellátva. Fűtését, helyiségenként konvektorok, a használati melegvízellátást pedig egy cirkó, gázüzemű vízmelegítő biztosítja. A konyhában egy elektromos vízmelegítővel lehet a melegvizet előállítani. A villamos hálózat 20 A kapacitású. A nyílászárók dupla üvegezésű fa ablakok, továbbá fából készült a bejárti, valamint beltéri ajtók. A lépcsőház, tiszta, rendezett, folyamatosan karbantartott. A közelmúltban a lépcsőház bejárati ajtaja kicserélésre került. Közös költség 2.000 Ft. A lakáshoz tartozik egy saját tárolóhelyiség is. A lakás lakható állapotban van, de igény szerinti, felújításra szorul, így az új tulajdonos saját ízlése alapján alakíthatja ki otthonát. A lakásra CSOK Plusz igénybe vehető. Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan, vagy további információra van szüksége, akkor keressen nyugodtan. Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít! Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
H
erkélybeépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gajdács József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 677 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY