Eladó lakás Salgótarján 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Salgótarján 48 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8289595
Referenciaszám: M290265
Feltöltve: 3 napja

Salgótarján eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 3,49 millió Ft

3,49 millió Ft
72 709 Ft/m²
48 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELEM! 5 éves MEGTÉRÜLÉS, évi 20 %-os HOZAM!! Akár bérlővel együtt eladó ez a tehermentes, rendezett tulajdonviszonnyal (1/1) rendelkező 48 nm-es délnyugati tájolású, 1.emeleti, részben felújítandó 1 + 2 félszobás lakás Salgótarján, Zagyvapálfa részén, a Zöldfa utcában. Az ingatlanban villany és víz van, fűtése jelenleg villannyal megoldott, de lehetőség van gázkonvektor vagy cirkó beszerelésére is. (Gázterv készíttetése szükséges). A bérleti szerződés KÖZJEGYZŐI OKIRATBA FOGLALT KIKÖLTÖZÉSI NYILATKOZATTAL ÉS 2 HAVI KAUCIÓVAL biztosított, hosszú távú szerződés. Saját részre történő vásárlás esetén a kiköltözési idő 30 nap. Az előző tulajdonos a lakás felújítását megkezdte (fürdőszoba és WC) rendben van, a többi helyiség igény szerint az új tulajdonosra vár. A lakás mögött erdő található. Közös költség 5 ezer Ft/hó. Négy emeletes téglaház. Lift nincs. Üzletek, orvos, gyógyszertár, buszjárat a városrészben elérhető közelségben található. Salgótarján mindössze bő 1 órás utazás Budapestről autóval, buszjárat minden órában indul. Hatvanban is rengeteg munkalehetőség van, ahova a cégek saját busszal viszik a munkavállalókat. Igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeket kínálunk .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Zsuzsanna Budapest XIII. kerület Lehel utca 50 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 495 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY