Eladó lakás Ráckeve 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Ráckeve 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8187616
Referenciaszám: 182_isz
Frissítve: 17 napja

Ráckeve eladó téglalakás 5 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
618 095 Ft/m²
105 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ráckevén központtól pár perc séta távolságra, gyönyörű környezetben, családi házat kínálunk megvételre. Az utca csendes, nyugodt és rendezett, kulturált szomszédság jellemzi, központi elhelyezkedése teszi igazán vonzóvá. 2010 -ben épült téglából, az építkezés során gondos figyelmet fordítottak a minőségi anyagok felhasználására, az ingatlan rezsi költsége rendkívül alacsony. Köszönhető a minőségi anyagok felhasználásának, illetve a 10cm-s szigetelésnek. A 284 nm területű telek gondozott, füvesített és parkosított így ennek köszönhetően már a kapun belépve egy kellemes, megnyugtató látvány tárul a szemünk elé. Végig térkövezett udvari beállóval rendelkezik, mely egészen a bejáratig biztosítja csapadék esetén a tiszta otthon megközelítését. Fűtése: kétféle kazánnal biztosított (fa elgázosító kazán és gázcirkó), melyek padlófűtésre és radiátorokra kötve üzemelnek. A melegvíz ellátást elektromos bojler biztosítja, mely napelemes energiával működik (300 literes puffertartály tárolja a melegvizet). Elrendezését tekintve: Az ingatlant az előszobából, illetve a dolgozó szobából is meg tudjuk közelíteni. Az előszoba ajtón belépve a nappaliba érkezünk, melyhez kapcsolódik az étkező és a konyha. Ugyancsak a földszinten került kialakításra a gallériázott dolgozó szoba, ezen kívül tágas fürdőszoba áll rendelkezésünkre. Emeletre kényelmes lépcső vezet, ahol három hálószoba (ebből kettő erkélyes) és nagyobb méretű fürdőszoba található. A kétszinten összesen 4 szoba + nappali és két fürdőszoba áll rendelkezésünkre. Az ingatlanhoz tartozik, külön gépház, egy kamra és egy nagy fedett tároló is. Továbbá hangulatos hátsó kiülő helység biztosítja a kikapcsolódást egy fáradt munkanap után. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához, hitelre van szüksége, irodánkban a teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, bankfüggetlen hitelszakértő szolgáltatásunk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére. Keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűvilágoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehérvári Ilona Belák Ilona Kinga - Ingatlan-Sziget Az iroda összes hirdetése
+36 20 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY