Eladó lakás Putnok 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Putnok 123 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7924667
Feltöltve: 9 hónapja

Putnok eladó téglalakás 3 szobás: 13,6 millió Ft

13,6 millió Ft
110 569 Ft/m²
123 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 033 Ft
Második évtől
56 424 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tágas, jól megépített otthon! Elérhető áron! 1. INGATLAN HELYSZÍNE Az eladó ingatlan Putnokon található, melyben békés és barátságos környéken élhet leendő tulajdonosa. A lakás a főutcán található . Tudom Putnok várossal kapcsolatban sokakban ellenérzés támad, de ez a lakás a központi részhez közel, jó környéken helyezkedik el ! 2. ÉPÜLET JELLEMZŐI A ház 1930-ban épült tégla szerkezettel, polgári stílusban . Az ingatlan különleges hangulattal rendelkezik, nagy -nagy szeretettel várja az ezt értékelni tudó, gondos új tulajdonosát. A lakáshoz külön garázs, pince, nyári konyha, gyümölcsfákkal teli kert tartozik. 3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL Az ingatlan hasznos alapterülete 123 négyzetméter, amelyben tágas, jól kihasználható terek találhatóak. Összesen három szoba szolgálja a leendő tulajdonosok kényelmét, a mindennapi élethez szükséges helyet biztosítva. Az ingatlan egyik legnagyobb értéke a benne található 3 csodálatos cserép kályha alternatív fűtési lehetőséget szolgáltatva a gázcirkó mellé, valamint a hozzá tartozó terasz, melynek köszönhetően kellemes nyári estéket tölthetnek el itt a leendő lakók. 4. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI Putnokon minden megtalálható, amire a mindennapokban szükség van, legyen szó bevásárlásról vagy szabadidős tevékenységűről. lakáscéljai megvalósításához hitelre vagy támogatásra van szüksége ? Mindenben állok rendelkezésére !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó beosztásújó közlekedésűvilágoskamrateraszpincemelléképületbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 450 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY