Eladó lakás Püspökladány 336 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Püspökladány 336 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8198662
Referenciaszám: M283829
Frissítve: 20 napja

Püspökladány eladó téglalakás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
118 645 Ft/m²
336 m²
Alapterület
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Hajdú-Bihar vármegyében, Püspökladányban a Hanza Üzletház tetőtéri helyisége. A társasházként bejegyzett ingatlan 1997-ben épült, beton alapon tégla falazattal. Tetőtéri helyisége bruttó 336,6 nm alapterületű, összközműves. A tetőtérbe 2 lépcsőházon keresztül lehet feljutni, melyek kizárólag csak e helyiség elérését szolgálják. A közmű felálláosk a tetőtérben 2 helyen találhatóak, valamint 2x2 db kéménykürtő lett kialakítva. A közművek tervezése és engedélyezése már megtörtént, így az új tulaj részére ezek már rendelkezésre állnak. Az ingatlan a város központjában helyezkedik el, így kitűnő lehetőséget nyújt különböző szórakozási lehetőségek (pl. bowling pálya, pub), vagy egyéb szolgáltatások (pl: edzőterem, szépségszalon) kialakítására. Lehetőség van több lakás beépítésére, melyekhez a tervrajz már elkészült, ezek alapján kialakítható 2, 4, sőt akár 6 lakás is. Ajánlom befektetők részére, akik az üzletház által adott lehetőségeket ki akarják használni és profitot termelni belőle! Azonnal birtokba vehető, per-, teher- és igénymentes. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. Babaváró hitel ügyintézését vállalom. További kérdés esetén hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóró Dóra Petra Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 775 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóró Dóra Petra Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 775 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY