Eladó lakás Pomáz 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pomáz 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8208565
Referenciaszám: M279996-4716508
Frissítve: ma

Pomáz eladó téglalakás 3+2 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
749 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
3+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 459 Ft
Második évtől
372 977 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pomáz Szelistyle városrészén egy Panorámás, 120m-es galáriás lakás! Ez a jó állapotú, 120 m-es ingatlan kivételes, hiszen belső kétszintes kialakítással rendelkezik. Az egész nap természetes fényben úszó, galériás lakás tágas és világos, belső tere pedig újra gondolható és számos lehetőséget rejt magában. Az ingatlan 3+2 félszobás, ideális elrendezéssel, amely kényelmes életteret biztosít.A dupla teraszok pazar kilátást nyújtanak a gyönyörű környezetre, ami Pomáz egyik legszerethetőbb része. Adatok: Alapterület: 120 nm, Erkélyek: 20 nm és 7 nm (összesen 27 nm), Közös tároló és kert használata Nyílászárók Anyag: Műanyag, Thermo üveges Belső kialakítás: Belső 2 szintes, Emeleten: Világos fantasztikus galéria + hálószoba Építés éve: 2004 Szerkezet: Porotherm tégla, Szigetelés: 10 cm DRYVIT Tető: Beton Bramac cserép, jó állapotú Fűtés: Típus: Kombi gázkazán, Padlófűtés: Hidegburkolatok alatt Vezetékek: Réz, 5 rétegű csövezés Parkolás: Teremgarázs ami az Épület alatt található Parkolóhely ára: 5.000.000 Ft (külön helyrajzi számmal rendelkezik) Költségek: Közös költség: 23.000 Ft Ez az ingatlan jól szigetelt, modern fűtési rendszerrel ellátott, és megfelelő parkolási lehetőséggel rendelkezik. A kombinált gázkazán és a padlófűtés pedig komfortos és hatékony fűtést biztosít. Az erkélyek és a közös használatú kert különleges előnyt jelentenek a szabadidő eltöltéséhez. Lokáció: Ez az ingatlan Pomáz egyik kedvelt, zöldövezeti részén, egy nyugodt, családias utcában található. A közelben számos kényelmi szolgáltatás érhető el, mint például SPAR, hentes, drogéria, óvoda, iskola és gyógyszertár. A H5-ös HÉV megállója mindössze 12 perces sétával elérhető, és 30-35 perc alatt a belvárosba juthatunk. Autóval minden fontos helyszín percek alatt megközelíthető. A szelistyei park közvetlenül a társasház mellett található, ideális hely a kikapcsolódásra, sportolásra. Ha Pomáznak ezen részén élsz, természetessé válik hogy néhány perces sétával elérheted a túraútvonalakat, és felfedezheted a környező természeti csodákat. Ajánlom mindenkinek, aki szívesen kapcsolódna ehhez a gyönyörű városrészhez Pomázon. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin OTPip - Budapest III. kerület Lajos utca 74-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin OTPip - Budapest III. kerület Lajos utca 74-76 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY