Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8248977
Referenciaszám: H491497
Feltöltve: ma

Petőfibánya eladó téglalakás 1 szobás: 9,5 millió Ft

9,5 millió Ft
231 707 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 060 Ft
Második évtől
39 414 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Petőfibányán a Sport utcában ajánlom figyelmébe ezt a kis magasföldszinti lakást. Az ingatlan, amelyet most bemutatunk, egy 41 négyzetméteres, használt lakás, amely ideális választás lehet akár saját otthona, akár befektetési célú ingatlan számára. A lakás egy tágas, egy szobás elrendezéssel rendelkezik, amely rengeteg lehetőséget rejt magában. Az ingatlan felújítandó állapotban van, így Ön saját ízlése szerint alakíthatja ki álmai otthonát. A fürdőszoba kényelmesen elhelyezkedik, és a gázkonvektoros fűtés biztosítja a megfelelő meleget a hidegebb hónapokban. A nyílászárók és az elektromos hálózat cseréje már megtörtént Petőfibánya csendes, nyugodt környezete ideális választás a családosoknak és a fiatal pároknak egyaránt. A település biztonságos, barátságos közösséggel rendelkezik. A környék adottságai között megtalálhatóak a közeli zöld területek, ahol a természet közelsége garantálja a pihenés és a szabadidős tevékenységek élvezetét. A helyi közlekedési lehetőségek is kedvezőek, hiszen a település jól megközelíthető autóval, és a tömegközlekedés is biztosított, így a város központja és a környező települések könnyen elérhetőek. A lakás elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások, mint például boltok, gyógyszertárak és iskola, gyorsan és kényelmesen elérhetőek legyenek. Ha felkeltette érdeklődését ez a felújítandó lakás Petőfibányán, ne habozzon, keressen bizalommal! Szívesen válaszolok kérdéseire, és segítek Önnek megtalálni az ideális ingatlant, amely megfelel az elképzeléseinek. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, így érdemes lépni, hogy ne maradjon le erről a nagyszerű lehetőségről!A lakás kivállóan alkalmas közös életőket kezdő fiataloknak. Jöjjön, nézze meg, hívását várom minden nap 8-19 óra között. A lakás jelenlegi állapotában nem alkalmas CSOK-ra, hitel termékekre. Nincsen benne működő konyha és fürdő.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vladár Roland Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY