Eladó lakás Pécs 92 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pécs 92 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8101486
Referenciaszám: 2024-F-02
Frissítve: 20 napja

Pécs eladó téglalakás 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
868 478 Ft/m²
92 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 2024-F-02 Pécs Magyarürög városrészben ZÖLDÖVEZETI, magasföldszinti 4 SZOBÁS lakás eladó – akár 3 gyermekes CSOK-ra is alkalmas! Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik. A néhány házból álló zsákutca (Park utca) átmenő forgalomtól mentes, számos parkolóhellyel, csendes lakóközösségekből áll. A 7 lakásos, lépcsőzetesen kialakított társasházban szintenként 2 lakás van, melyből ezt a kellemes, déli-nyugati tájolású otthont a talajszinttől csupán néhány lépcső választja el. Északi oldalról a szomszéd lakás által védett, fűtött. A lakás központi része a világos, TÁGAS (22 m2-es) NAPPALI, innen nyílik a 10 m2-es intim terasz, ahonnan PAZAR KILÁTÁS nyílik a közeli parkra és a szemközti dombokra. A nappalihoz kapcsolódik a NAGYMÉRETŰ ÉTKEZŐ, szeparált konyha és kamra. HÁROM külön bejáratú HÁLÓSZOBA, praktikus elrendezés és minőségi burkolatok jellemzik a lakást. Fűtése és melegvíz-ellátása a modern gáz-cirkó kazánnal rendkívül gazdaságos. A tágas fürdőszoba wc-vel ellátott, és külön mellékhelyiség is van, amely a mennyezetig beépített előszobából nyílik. Ez a lakás nem csupán egy otthon, de egy remek befektetési lehetőség is! Az ingatlan CSOK-ra alkalmas, ezért ideális választás fiatal családoknak. Az idősebb korosztálynak a nyugodt környezet és a kevés lépcső miatt lehet vonzó választás. Parkolási Lehetőség: Igény esetén megvásárolható egy dupla garázs, amely közvetlenül a lakás alatt helyezkedik el, de a ház előtt is bőven van ingyenes parkolóhely. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hívjon most! Virtuális séta az alábbi linken elérhető: https://kuula.co/share/5HfnZ/collection/7XQmw Irányára: 79,99 M Ft A kétállásos garázs (28 m2) irányára: 16 MFt Bővebb információért, illetve megtekintéssel kapcsolatban, kérem keressen elérhetőségeim egyikén. Hitel- és CSOK kalkulációt akár helyben, díjmentesen végzem.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY