Eladó lakás Pécs, Mecsekoldal 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pécs, Mecsekoldal 65 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8223744
Referenciaszám: 322044
Frissítve: 16 napja

Pécs eladó téglalakás 2 szobás: 74,75 millió Ft

74,75 millió Ft
1 150 000 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 522 Ft
Második évtől
310 122 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pécsett a Mecsekoldalban a Sáfrány utcában a Green Resort lakóparkban egy teljesen új építésű, 55m2-es iroda , 2 szobával, 20m2-es terasszal és privát kerttel , amely lakásirodaként is funkcionálhat. Az ingatlan prémium minőségű anyagokból, rendkívül igényesen lett kialakítva. egy 4 emeletes liftes társasház földszintjén, nagyméretű terasszal és saját kerttel. Az ingatlan teljesen csendes környezetben található, mert déli és keleti oldalán csak gyalogos forgalom van. A telek északi oldalán pedig egy gyönyörű park és sétány található, mely fantasztikus panorámát biztosít az ott sétálóknak. A lakók számára olyan közösségi terek állnak rendelkezésre, mint például kerti grillező, napozó terasz, díszkert, kerti tó, valamint egy 9 x 4 m-es medence. Helyiségek: előszoba, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, külön Wc. A lakás 1 hálós, de igény szerint a nappaliból egy további szoba is kialakítható + igény szerint egy gardrób is. Az lakások fűtése : hőszivattyú + padlófűtés + hűtő/fűtő klíma. A lakás Energetikai tanúsítványa a legjobb, tehát szinte Passzívház, rendkívül alacsony a rezsi. Az ingatlan rendkívül előnyös helyen található, mert bár a Mecsekoldalon van, de nincs meredek útszakasz , csendes környezet, mégis közel a városhoz. A közelben iskola, óvoda, boltok, gyógyszertár, buszmegálló megtalálhatóak, a belváros gyalogosan is könnyen rövid idő alatt megközelíthető. Ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül az épület előtt, illetve parkolóhely megvásárolható 1,5 M Ft-ért, a Resort elektromos kapuval zárt parkoló udvarán, illetve 25.000Ft-ért bérelhető parkolóhely a teremgarázsában. Ez a lakás egy rendkívüli lehetőség, mesés környezetben, igényes társasházban. Ne szalassza el a lehetőséget, tekintse meg és bele fog szeretni! :-) Az ár irányár plusz 27% ÁFA!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A+++
összkomfortosgarázskertkapcsolatosamerikai konyhateraszlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Eszter VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 241 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács Eszter VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 241 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY