Eladó lakás Pécs, Ispitaalja 103 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pécs, Ispitaalja 103 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8184322
Feltöltve: 2 hónapja

Pécs eladó téglalakás 2+2 fél szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
446 602 Ft/m²
103 m²
Alapterület
2+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 552 Ft
Második évtől
190 845 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elegáns, de felújítandó polgárlakás, mely akár kétfelé is bontható Eladó egy felújításra szoruló, de korábban elegáns polgárlakás Pécs egyik leginkább frekventált, belváros-közeli részén. A háromemeletes tégla társasház első emeletén, 103 m2-en jelenleg három szoba + cselédszoba, kádas fürdőszoba és egy további különálló WC található, valamint egy nagyméretű konyha-ebédlő és egy tágas hall, melyekből utólagosan külön főzőfülkét, illetve tároló tereket választottak le. A lakáshoz tartozik még egy beüvegezett gang, melyben kedves télikert rendezhető be. Ide nyílik a lépcsőházból egy második, valamikori cselédbejárat is. Ez, valamint a lakás elrendezése szinte kínálja a lehetőséget - némi fantáziával akár többféle módon is - két teljesen független kisebb lakás kialakítására. A lakás fűtését gázkonvektorok biztosítják, a vízfogyasztás almérőkkel követhető. A lakás tehermentes, jelenleg nem lakják, így a szükséges felújítási, átalakítási munkák szinte azonnal megkezdhetők. Elsősorban befektetőknek ajánlható, de egy igényesebb, polgári jellegű családi otthon kialakítására is tökéletes alapot nyújt. A város egyik legjelentősebb közlekedési csomópontjának közelsége és az ingatlan központi elhelyezkedése kiváló lehetőséget teremt bármilyen úticél ( munkahely, iskolák és egyetem, kereskedelmi és szórakozási lehetőség ) könnyű megközelítésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 734 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 734 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY