Eladó lakás Pécs, Egyetemváros 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pécs, Egyetemváros 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8201166
Referenciaszám: H488963-4710168
Frissítve: 14 napja

Pécs eladó téglalakás 4 szobás: 98,9 millió Ft

98,9 millió Ft
852 586 Ft/m²
116 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 312 937 Ft
Második évtől
410 316 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmaid otthona Pécsen – Egyetemváros, Radnics utca Keresed az álmaid otthonát Pécsen? Akkor ez az ingatlan biztosan felkelti az érdeklődésed! Az Egyetemvárosban, a Radnics utcában található, kiváló állapotú, használt lakás garantáltan elnyeri tetszésedet. Az ingatlan alapterülete 116 nm, 4 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a kényelmes életvitelhez. Magas minőségű anyagokkal teljeskörűen felújított, exkluzív beépített konyhabútorokat és további minőségi beépített bútorokat tartalmaz. Tartozik hozzá egy különálló, szintén exkluzív kialakítású garzon jellegű lakrész, egy nagy télikert, fedett (akár két autó tárolására alkalmas) gépkocsi beálló és tároló, valamint egy gyönyörű belső kert, ami igazi gyöngyszemmé teszi. Az ingatlan új, 3 rétegű nyílászárókkal, redőnyökkel, klímaberendezéssel ellátott. Padlófűtéssel és kondenzációs gázkazánnal felszerelt. A Pollack strand 100 méteren belül található, és az egyetemek, iskolák, óvodák, boltok, éttermek is a közelben vannak. Az ingatlan befektetési szempontból és családok számára is ideális. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közlekedési lehetőségek széleskörűek. Több buszmegálló is található a közelben, így a tömegközlekedési lehetőségek kiválóak. Az autóval közlekedőknek sem kell aggódniuk, mivel a közlekedési csomópontok könnyen elérhetőek. A környék csendes és biztonságos, így ideális otthoni környezetet biztosít. Számos bolt, étterem és szórakozóhely található a közelben, így a lakók mindig találnak valami érdekeset a környéken. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy segítsen Önnek. Várjuk érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Právicz Anna Otthon Centrum - XVI. kerület - Csömöri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Právicz Anna Otthon Centrum - XVI. kerület - Csömöri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY