Eladó lakás Pécs, Belváros 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pécs, Belváros 54 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8286377
Referenciaszám: 324446
Feltöltve: 1 napja

Pécs eladó téglalakás 1 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
833 333 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó újszerű lakás Pécsen, a Légszeszgyár utcában! Lakás jellemzői: Bruttó alapterület: 54 nm | Nettó alapterület: 48 nm 1 hálószoba és amerikai konyhás nappali – praktikus elosztás, modern kialakítással Erkély – ideális a pihenésre, reggeli kávézáshoz vagy baráti beszélgetésekhez Fürdőszoba és WC egyben, épített zuhanyzóval – igényesen kialakított, korszerű megoldások Házközponti fűtés egyedi méréssel – energiatakarékos és költséghatékony Melegvíz villanybojlerrel 2. emelet – nem túl magas, de mégis távol a földszinti zajoktól Az ingatlan bútorokkal együtt is megvásárolható, megegyezés kérdése Ez a 2. emeleti lakás a Légszeszgyár utca egyik nyugodt, mégis jól megközelíthető részén található, közel a belvároshoz, üzletekhez és tömegközlekedési lehetőségekhez. A lakás tágas, amerikai konyhás nappalija tökéletes a mindennapi élethez és vendégfogadáshoz, a hálószoba pedig ideális elvonulást biztosít a pihenéshez. Az épített zuhanyzós fürdőszoba igényes kialakítása modern érzetet nyújt, a házközponti fűtés pedig egyedi méréssel biztosítja az energiatakarékosságot és a fenntarthatóságot. A lakás egyik kiemelkedő előnye az erkély, amely napos időben is kellemes kikapcsolódást nyújt. Az ingatlan tökéletes választás lehet fiatal párok számára, akik első lakást keresnek, egyedülállók számára, akik kényelmes otthonra vágynak, de befektetésnek is kiváló a kiemelkedő elhelyezkedése miatt. A lakás igény esetén bútorozottan is eladó, így akár azonnal költözhető. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget – érdeklődjön most és tekintse meg személyesen ezt a kivételes lakást Pécsen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
B
összkomfortoserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zsófia VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 884 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hegedüs Zsófia VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 884 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY