Eladó lakás Pécs, Bálics 260 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pécs, Bálics 260 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8194677
Referenciaszám: 320715
Frissítve: 16 napja

Pécs eladó téglalakás 5 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
615 385 Ft/m²
260 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 268 Ft
Második évtől
663 807 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakóparki Lakás Pécs Kedvelt Családi Házas Részén! Eladásra kínálok egy magas minőségben felújított, 3 szintes lakást Pécs egyik legkedveltebb családi házas övezetében, közel a belvároshoz és az egyetemekhez. Az ingatlan ideális akár több generáció együttélésére is, hiszen minden szinten külön lakrész található. Az alsó szint, ami korábban irodaként is működött, akár önálló tevékenységre vagy albérletként kiadva is működtethető, tekintettel arra, hogy saját konyhája és fürdőszobája is van Lakás jellemzői: Alapterület: 260 m² Szobák száma: 5 Szintek száma: 3 Konditerem és hobbiszoba: Az alsó szinten, saját konyhával és fürdőszobával Fűtés: Új kondenzációs kazán, padlófűtés, kandalló a fűtőkörre csatlakoztatva Kert és Külső Terület: Privát és intim kert: Gondozott, automata öntözőrendszerrel Kerti terasz: Féltető alatt, kerti grill Új kerti tároló/szerszámos ház: Praktikus tárolási lehetőség Nyílászárók és Gépesítés: Nyílászárók: Kiváló minőségű alumínium, redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve Gépészet: Új kazán, hőtároló, vízlágyító Kiegészítők: Nagy fedett terasz és kertkapcsolat: Ideális kikapcsolódásra és családi összejövetelekre Klíma: Az új klíma most került beépítésre Parkolási lehetőségek: 1 állásos parkoló: További 2 millió forintért megvásárolandó a lakáshoz tartozik, elektromos kapuval zárt belső udvarban található. 1 állásos garázs: További 8 millió forintért megvásárolható opcionálisan a lakás bejárata mellett helyezkedik el. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik egy csendes, mégis központi elhelyezkedésű, modern és kényelmes otthont keresnek Pécsen. Az alsó szint önálló tevékenységre vagy albérletként is kiválóan hasznosítható, így az ingatlan befektetési célokra is ideális. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, keressen még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
B
összkomfortosgarázskertkapcsolatosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reményi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 323 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reményi Roland VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 30 323 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY