Eladó lakás Pápa 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pápa 60 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8233325
Referenciaszám: M287317
Feltöltve: 9 napja

Pápa eladó téglalakás 2 szobás: 49 millió Ft

49 millió Ft
810 454 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 155 045 Ft
Második évtől
203 291 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A társasház harminc centiméteres vázkerámia tégla falazó elemekkel, tizenöt centiméteres homlokzati hőszigeteléssel, harminc centiméteres szálas födémszigeteléssel, illetve három réteg üvegezésű, argongáz töltésű nyílászárókkal, magastetős cserépfedéssel készül. Az épület fűtése és hűtése hőszivattyúval, padlófűtés rendszerű hőleadóval készül, hűtése fain coil-os rendszerrel megoldott. Az emeleti lakások megközelítését a lépcsőházon túl, felvonó biztosítja. A lakásokhoz tartozó személygépkocsi parkoló felszíni parkolóban biztosított. A lakás elosztását tekintve, ahogy az alaprajz is jól ábrázolja, Amerikai konyhás nappali, étkező, 2 lakószoba, szélfogó, fürdőszoba, külön WC, és egy teraszból tevődik össze. Ha egy modern, kényelmes és energiatakarékos otthont keres, akkor a mi társasházi projektünk a megoldás az Ön számára. A társasházi épület, a város egyik frekventált helyén, a városközponttól nem messze, kertvárosias övezet szomszédságában található. Az épületben minden lakás hőszivattyús fűtési és hűtési rendszerrel van felszerelve, ami nem csak a környezetbarát megoldások közé tartozik, de jelentősen csökkenti a fenntartási költségeket is. A épület hővesztesége közel nulla energiafelhasználású, mely jelentősen mérsékeli a használat és üzemeltetés során keletkező rezsiköltségeket. A modern és letisztult design pedig a külső megjelenést igazolja vissza. A lakások változatos méretben állnak rendelkezésre, így biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Az épület három teljes szint, plusz tetőtér kialakítású. A földszinten két lakás és tárolók, gépészeti és kiszolgáló helyiségek helyezkednek el, a további szinteken lakások, melyeket a lépcsőházon vagy liften keresztül lehet megközelíteni. Minden lakáshoz erkély, loggia vagy terasz kapcsolódik. A felvonóval a mozgáskorlátozott közlekedés is megoldott, külön kérésre pedig kerekesszékes mozgásra alkalmassá alakíthatóak a lakások. A társasház harminc centiméteres vázkerámia tégla falazó elemekkel, tizenöt centiméteres homlokzati hőszigeteléssel, harminc centiméteres szálas födémszigeteléssel, illetve három réteg üvegezésű, argongáz töltésű nyílászárókkal, magastetős cserépfedéssel készül. Az épület fűtése és hűtése hőszivattyúval, padlófűtés rendszerű hőleadóval készül, hűtése fain coil-os rendszerrel megoldott. A lakásokhoz tartozó személygépkocsi parkoló felszíni parkolóban biztosított.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Némethy Zsolt Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 601 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY