Eladó lakás Pápa 86 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pápa 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8159295
Referenciaszám: LK088822
Frissítve: 21 napja

Pápa eladó téglalakás 4 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
488 372 Ft/m²
86 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 895 Ft
Második évtől
174 249 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülálló lehetőség!Pápa belvárosában, minden fontos intézményhez közel, ELADÓ egy téglából épült két szintes polgári stílusú társasház első emeleti 86nm-s 4 szobás lakása.A lakás Huszár lakótelepen, a volt régi huszár laktana egy szépen felújított  tégla építésű 3.6méter belmagassággal büszkélkedő lakása. Fűtése  gáz konvektoros, a meleg vizet villany bojler biztosítja, mindezek miatt az átlagos fenntartási költsége igen kedvező. A lakás elrendezése is kiváló: 3 külön bejáratú, teljes értékű szoba, egy nagy, világos nappali, tágas konyha, külön fürdő és WC, valamint egy hasznos éléskamra, mindezeket egy tágas közlekedőből közelíthetünk meg. A lakást 2010-ben felújították, modern fürdőszobát és konyhát alakítottak ki, ahol kicserélték a villany víz és csatorna közműveket, az egész lakást kifestették. A nyilaszárók hagyományos fából készültek, de folyamatosan karbantartottak. Az ingatlan egész nap napfényes, ami kellemes és meleg légkört teremt. Az elhelyezkedés is ideális: a város szívében található, pár perc sétára minden megtalálható; orvosi rendelő, boltok, bevásárló központok, stb. A lakás szomszédai barátságosak, a lakóközösség családias.Nézzük meg ezt a kiváló állapotban levő lakást akár hétvégén is.Irodánkban bank-semleges hitel és támogatás ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1860
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Diószegi Sándor Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Diószegi Sándor Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 665 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY