Eladó lakás Pápa 102 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pápa 102 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8145897
Referenciaszám: M280277-4664365
Frissítve: 2 napja

Pápa eladó téglalakás 3 szobás: 36,8 millió Ft

36,8 millió Ft
360 784 Ft/m²
102 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 442 Ft
Második évtől
152 676 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pápa belvárosának csendes, családi házas övezetében egy 102 m2 alapterületű három szobás modern, praktikus elrendezésű lakás! Az ingatlan egy KÉT LAKÁSOS társasház felső szintjén helyezkedik el, melyben mindkét lakás külön lépcsőházból megközelíthető, így azt az érzetet kelti, mintha nem is lakna más a házban! Az elektromos kapun belépve az udvarra érünk, ahol adott a parkolási lehetőség és egyéb szabadidős tevékenységek színtere lehet. Lépcsőn megközelítve a lakást egy tágas előszobában találjuk magunkat, ahol egy hatalmas beépített szekrény kapott helyet a mindennapi eszközeink/ruhák/cipők tárolására. Az előszobából érhető el a három nagyméretű hálószoba, konyha-étkező-spájz, valamint a fürdőszoba, wc és a padlásfeljáró is. A lakás fűtése elektromos panelekkel, klímákkal, cserépkályhával és elektromos padlófűtéssel megoldott. Az egyik szobából ERKÉLY nyílik, így az udvarra sem kell lemenni, ha egy kis friss levegőre vágyunk. Az ingatlan az elmúlt években TELJES FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT, mely magában foglalja a burkolatokat, festést, modern fűtési megoldások kialakítását, nyílászárók valamint a víz- és villanyhálózat cseréjét is. BEFEKTETÉSI lehetőségnek is kiváló, hiszen jelenleg albérlők laknak az ingatlanban, akik megegyezés szerint akár maradnának a továbbiakban is. Az ingatlan finanszírozásához szükséges hitel ügyintézése irodánkon keresztül díjmentesen, kamatkedvezményekkel elérhető! Az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében segítséget nyújtunk, a szerződéskötéshez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Az ingatlanról készült leírás és képek az OTP Ingatlanpont Kft. szellemi tulajdonát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY