Eladó lakás Pápa 124 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pápa 124 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8097090
Referenciaszám: M269041-4635807
Frissítve: 2 napja

Pápa eladó téglalakás 2 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
257 258 Ft/m²
124 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 937 Ft
Második évtől
132 347 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges ajánlat Veszprém vármegyében, Pápán! A belváros szívében eladó egy 127 m2 alapterületű tégla építésű lakás, mely 2010-ben került kialakításra! Praktikus megvalósítása a modern, mai igényekhez igazodik, így kényelmes, élhető otthona lesz új lakójának! A lakásba lépve egy 25 m2-es előszoba/ nappali fogadja a látogatót, majd fa lépcsőn közelíthetjük meg az emeleti helyiségeket. Itt található a család közösségi tereként funkcionáló hatalmas nappali, konyha és étkező, ahonnan elérhetjük a szobákat, tágas fürdőszobát és wc-t. A vételár tartalmazza a beépített konyhai gépeket, valamint az ingatlanban található némely bútort. A fűtés gázkazánról radiátoros hőleadással biztosítja a kellemes meleget, azonban a lakásban megtalálható két hűtő-fűtő klíma is, melyekkel az átmeneti időszakokban energiatakarékosan érhetjük el a számunkra megfelelő hőmérsékletet. Az ízlésesen kialakított lakás kellemes, nyugodt környezetet biztosít a pihenésre, akár nagyobb család számára is komfortos otthon válhat belőle! Állapota kiváló, felújítást nem igényel. Ajánlom azon vásárlóknak, akik különleges, értékálló lakást keresnek , de akár befektetési szempontból is remek vétel lehet, hiszen elhelyezkedéséből, egyszerű megközelíthetőségéből adódóan kiválóan alkalmas a városban egyre élénkülő turizmus miatt rövidtávú lakáskiadásra is! Az ingatlan finanszírozásához szükséges hitel ügyintézése irodánkon keresztül díjmentesen, kamatkedvezményekkel elérhető! Az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében segítséget nyújtunk, a szerződéskötéshez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Az ingatlanról készült leírás és képek az OTP Ingatlanpont Kft. szellemi tulajdonát képezik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY